انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ (/showthread.php?tid=258824)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Fake Girl - 23-06-2016

(23-06-2016، 18:01)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 18:00)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 17:57)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 17:55)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم سال بعد خیر سرم کنکور دارم ^_^
وااااای من چقدر درس میخونم .-.

منم ۹۶ کنکور دارم :/

چی میخونی؟

(23-06-2016، 17:57)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 17:55)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک امسال قشنگ مردم،حال ۱سال دیگه رو ندارم،یا قبول میشم یا میرم بمیرم،
ب خدا درد مردن کمتر از درس خوندن برا کنکوره
اصلا دوست ندارم برا کنکور بخونم |:
فکر کن اون کتابایی ک با بدبختی پاس کردیو باید بازم بخونی اونم مو ب مو >_<
بر فرض مصال همه رو خوندی تهش میبینه چنتا سوال غلطه:|
ب لطف پروردگار همه رو ده بیست سی چهل میکنم
بالاخره 2 تاش ک درست در میاد
خیر سرم میخوام علم و صنعتم قبول شم :v

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Aiden Pearce - 23-06-2016

(23-06-2016، 18:02)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ک خوبه،من تو اینستا ی پسر ۱۴ساله دیدم ک نوشته الان ۱ماهه طعم لباشو احساس نکردم و اغوششو،
والا ما هم سن اینا بودیم نهایت طعمی ک احساس کردیم طعم شیرکاکایو میهن بود،البته هنوز هم فقطهمون طعم تو دهنمونه،،خخخخ
این حاجی لبشو گرفته بود |: 
+ بدرود همگی |:  ( مث اهورا میخوام 100 بار خدافظی کنم آخرش نرم |: ) 
حمید شام خیلی خوش مزش  25r30

(23-06-2016، 18:02)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 18:01)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 18:00)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشینین بخونین کنکوریا آیندتون به اف میره فلش چیزی براتون نمیسازه (: |: 
( نصیخت من )  
+ آرین اینجا ازت خواهش میکنم خفه شو |: 
کنکور چیه \:
بزن شبکه ورزش داره والیبال میده :v
گور پدر درس و مشق

ست اولو باخت عصابم خورد شد کانالو عوض کردم:|
ی ستو بردن الانم 4-4 اصتند
او نه 4-5 >_<

(23-06-2016، 18:01)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنکور چیه \:
گور پدر درس و مشق

به آیندتم فک کن  (: :|

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - هلی - 23-06-2016

(23-06-2016، 18:01)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 18:00)rose2میکنote='Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ۹۶ کنکور دارم :/

چی میخونی؟

(23-06-2016، 17:57)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک امسال قشنگ مردم،حال ۱سال دیگه رو ندارم،یا قبول میشم یا میرم بمیرم،
ب خدا درد مردن کمتر از درس خوندن برا کنکوره
اصلا دوست ندارم برا کنکور بخونم |:
فکر کن اون کتابایی ک با بدبختی پاس کردیو باید بازم بخونی اونم مو ب مو >_<
بر فرض مصال همه رو خوندی تهش میبینه چنتا سوال غلطه:|
[/quote]

اینو خوب اومدی،
ولی خدایی ما تو این سن کار دیگه ب غیر از درس خوندن نداریم،اینجا ایرانه،درس نخونی هم فک میکنی تفریحی داری؟!!کوفت داره اینجا؟!تنها میتونی بری بیرون دختر؟!

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Son of anarchy - 23-06-2016

(23-06-2016، 18:03)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 18:02)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ک خوبه،من تو اینستا ی پسر ۱۴ساله دیدم ک نوشته الان ۱ماهه طعم لباشو احساس نکردم و اغوششو،
والا ما هم سن اینا بودیم نهایت طعمی ک احساس کردیم طعم شیرکاکایو میهن بود،البته هنوز هم فقطهمون طعم تو دهنمونه،،خخخخ

الان میخای شام بخوری؟ مرغی مگه؟ :|
من روزه م انقد از غذا زر نزن جلوم:|

(23-06-2016، 18:05)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 18:03)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان میخای شام بخوری؟ مرغی مگه؟ :|
من روزه م انقد از غذا زر نزن جلوم:|

عنتر اهورا رو یادت نمیاد ؟ |:
شام فک کنم نون ماست داریم |: 

(23-06-2016، 18:04)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنکور چیه \:
گور پدر درس و مشق

فکر کردم ^_^
میخوام برنامه نویس شم |:

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Son of anarchy - 23-06-2016

(23-06-2016، 18:04)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 18:02)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 18:00)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشینین بخونین کنکوریا آیندتون به اف میره فلش چیزی براتون نمیسازه (: |: 
( نصیخت من )  
+ آرین اینجا ازت خواهش میکنم خفه شو |: 
کنکور چیه \:
گور پدر درس و مشق

ست اولو باخت عصابم خورد شد کانالو عوض کردم:|
ی ستو بردن الانم 4-4 اصتند
او نه 4-5 >_<

همین ک بزنم شبکه ورزش عقب میوفتن-_-

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - هلی - 23-06-2016

(23-06-2016، 18:04)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنکور چیه \:
گور پدر درس و مشق

راس میگه،پس فردا میخوای چیکاره بشی اخه؟!