انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ღSηow Princessღ - 17-09-2013

مرضیه من شوور دارمـ اما میذاره بیامـSleepy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - T A R A - 17-09-2013

(17-09-2013، 19:10)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 19:06)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چِرا بیماری دارَنـ؟........)×!

عشق

اعتمـآد به سقفو...)

تــآرآعـ میخواستمـ بهت بگمـ اون پسره که تو نوین چرمـ کار میکنه شعبه وی ای پی
با منه...×اسمشمـ ماهانـهSleepy
جواب نمیدی کهDodgy

مآهآن؟؟ مآهآن؟؟ مآهآن؟؟ مآهآن؟؟ :|

کیصآفَت (:

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - pink devil - 17-09-2013

ماکان!Dodgy
بذار زنت بیاد!Dodgy
تُرا به امازاده بیژن بذار زنت بیاد!Dodgy
نه این فریـــد رو نیارین خواهشــااا !Confused
من میخوام اونجا یکاری کنم ، فرید باشه نمیذاره!Dodgy
رُز تو نیا!Sleepy
تو باید بمونی فرید رو بکشی!Sleepy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ☼آریا☼ - 17-09-2013

(17-09-2013، 19:10)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 19:09)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 19:06)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریــد ؟!
خدایی حال میکنیــآآآ ..
هر چی میگی همه : سپــآس !
تو یبـآر بگو میرم دسشویی ! |:
200 تا سپاس!
واآآلـــآآآآآآآآآآآآآآ ..

من میگم بیایم تحریمش کنیم بهش سپاس ندیمSmile

برو بــــآآآ ! :|
من دارم با فریـــد شوخی میکنم ! :|

تو فکر کردی من چیکار میکردم؟جدی گفتم؟

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 17-09-2013

نقل قول: حالا هی شوهر داشتنشو بزنین تو سرش
لازم نکرده با اینا بری بیابون
خودم هر جا بخوای میبرمت(خودمون 2تا)

وای شوورم اومد برید کنار نزدیک نیایدSleepy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mason - 17-09-2013

(17-09-2013، 19:12)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُز تو نیا!Sleepy
میگم میام ینی میام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 82

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ღSηow Princessღ - 17-09-2013

(17-09-2013، 19:11)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اعتمـآد به سقفو...)

می دونم بالاست! به تو رفتم!

آوَرینـ
تمرینـ کُنـ جلسه بعد میپرسَمـ

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - pink devil - 17-09-2013

(17-09-2013، 19:11)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 19:09)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 19:07)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خب خانوم خانوما کجا تشریف میبرن؟Dodgy

من بی تقصیرم اینا دارن منو میبرن بیابونConfused
میدونم نفسمSleepy
(17-09-2013، 19:09)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی !Big Grin
صابِ شیــوا اومد !!!
شیـــواااا ؟!
تا شووَرِت رضایت نده نمیشه بیای!Sleepy
منو پری و تارا رو که میبینی شووَر نداریم میایم!Sleepy
حالا هی شوهر داشتنشو بزنین تو سرشDodgy
لازم نکرده با اینا بری بیابون
خودم هر جا بخوای میبرمت(خودمون 2تا)Sleepy

هَـــــــــَــــو!Confused
تنهـــآ ؟!Confused
مثلا کُجــا؟!
بچه هاااا ..
بیابون کنســل شد!
بیاین اینا رو ببینیم! (:
جالب ترنننن! (:
میخوان تنهـــآ باشن!

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 17-09-2013

(17-09-2013، 19:12)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان!Dodgy
بذار زنت بیاد!Dodgy
تُرا به امازاده بیژن بذار زنت بیاد!Dodgy
نه این فریـــد رو نیارین خواهشــااا !Confused
من میخوام اونجا یکاری کنم ، فرید باشه نمیذاره!Dodgy
رُز تو نیا!Sleepy

cryingcryingcryingcryingcryingمنم ببرین

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 17-09-2013

نقل قول: حالا چی شده فری ؟ / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 82
اهمییتی نداره. بگم بدتر میشه

بدرود