انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 (/showthread.php?tid=297439)

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - شـــقآیــق - 14-06-2021

شمام عصبی میشین دستتون درد میگیره؟|:

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - Mohlek - 14-06-2021

(14-06-2021، 17:56)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمام عصبی میشین دستتون  درد میگیره؟|:
تو پسرا نقطه درد متفاوته ...

(14-06-2021، 17:56)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 17:56)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست راست درد میکنه
دارم میمیرم

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - Mohlek - 14-06-2021

(14-06-2021، 17:57)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 17:56)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست راست درد میکنه
دارم میمیرم

الان اگه بمیری امتحاناتو صفر میگیری که

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - מַברִיק - 14-06-2021

(14-06-2021، 15:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخمل خاله ریهام هستش؟

هستش :]

(14-06-2021، 17:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 17:57)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست راست درد میکنه
دارم میمیرم

الان اگه بمیری امتحاناتو صفر میگیری که

3

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - shghyegh - 14-06-2021

من ک باید عملش کنم در این حد#_#

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - shahid - 14-06-2021

(14-06-2021، 16:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 16:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول کن
مشخصه دیگ

من خوشحالم اتفاقا
جالبه که آدما شعور و سطحی بودنشون رو دارن نشون میدن (:
مثلا همین آقا
هیچچچچ شناختی از من نداره. اصلا تا حالا مکالمه ای نداشته با من . نه کینه ای از من داره نه هیچی
بعد چجوری اینقدر راحت به خودش اجازه ی دخالت و قضاوت میده؟
ادعای دین داریم میکنه (:
@shahid من واقعا متاسفم برای شما

اول سلام
دوم اینکہ اینجا جای بحث و کل کل نیست ک بخام جوابتو بدم
سوم اینکہ من بیشعور و لاابالی شمایی کہ با شعوری چرا اینجا آبرومو میبری و بھم توھین میکنی؟
چھارم اینکہ از شما میخام اون متنی رو کہ نوشتم رو بفرستی تا بچہ ھا خودشون قضاوت کنن
پنجم اینکہ اون پیامات و اون تیکہ ای کہ بہ من انداختی یادت رفت؟
حتی عذرخواھی ھم نکردی
ششم اینکہ گوشیم دست ی بندہ خدا بود کسی ک منو تھدید کردہ اصلا اینجا نیست کہ بھش تھمت نزنید لطفا جناب مدیر
ھفتم اینکہ از ی سری ھا پرسیدم اصلا باھات حال نمیکنن فک نکن ک فقط منم ک دل خوشی ازت ندارم
فکر کنم محروم بخاطر اینکہ فقط جوابتو دادم

زارت..

(14-06-2021، 18:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک باید عملش کنم در این حد#_#

وای توامممم
خیلی درد می‌کنه|:
مثه وقتایی ک میخواییم قد بکشیم پاها درد میگیره!
الان همونجوریم

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - سهَ‌ند - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:00)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 16:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوشحالم اتفاقا
جالبه که آدما شعور و سطحی بودنشون رو دارن نشون میدن (:
مثلا همین آقا
هیچچچچ شناختی از من نداره. اصلا تا حالا مکالمه ای نداشته با من . نه کینه ای از من داره نه هیچی
بعد چجوری اینقدر راحت به خودش اجازه ی دخالت و قضاوت میده؟
ادعای دین داریم میکنه (:
@shahid من واقعا متاسفم برای شما

اول سلام
دوم اینکہ اینجا جای بحث و کل کل نیست ک بخام جوابتو بدم
سوم اینکہ من بیشعور و لاابالی شمایی کہ با شعوری چرا اینجا آبرومو میبری و بھم توھین میکنی؟
چھارم اینکہ از شما میخام اون متنی رو کہ نوشتم رو بفرستی تا بچہ ھا خودشون قضاوت کنن
پنجم اینکہ اون پیامات و اون تیکہ ای کہ بہ من انداختی یادت رفت؟
حتی عذرخواھی ھم نکردی
ششم اینکہ گوشیم دست ی بندہ خدا بود کسی ک منو تھدید کردہ اصلا اینجا نیست کہ بھش تھمت نزنید لطفا جناب مدیر
ھفتم اینکہ از ی سری ھا پرسیدم اصلا باھات حال نمیکنن فک نکن ک فقط منم ک دل خوشی ازت ندارم
فکر کنم محروم بخاطر اینکہ فقط جوابتو دادم

Telegh_01Telegh_01Telegh_07