انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ (/showthread.php?tid=292998)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 22-01-2021

(22-01-2021، 0:42)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 0:36)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Đęąđ.ğïřł
شاعر میفرماید...
درود !!
.__.

هی جوجو چقد کم پیدا شدی/=
یا من کم میبینمت

(22-01-2021، 0:40)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون عزیزم قابل ندارهSmile

فعلا ک صاحبش لازم داره
اما کاش اصلش بود میدید^_^
هوممم من کم پیدام
خونه خالمم.تا میام گوشیو بردارم پسرخاله ها یه برنامه میچینن و .... Confused

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - _ƇRAƵƳ_ - 22-01-2021

(22-01-2021، 9:18)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش میکنم با کله بخوره زمین =\
مرسی://
نمیدونم با چه زبونی تشکر کنم://

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - Đęąđ.ğïřł - 22-01-2021

(22-01-2021، 0:36)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Đęąđ.ğïřł
شاعر میفرماید...
درود !!
.__.

درود بر تو

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - شـــقآیــق - 22-01-2021

@Đęąđ.ğïřł
خوب هستی هم نام عزیزم._.♥

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - _sehun_ - 22-01-2021

(22-01-2021، 1:14)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ѕєнυη
سودل("

عرررر):
خیلی تلخ مرد....

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - Đęąđ.ğïřł - 22-01-2021

(22-01-2021، 12:12)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Đęąđ.ğïřł

سلام عزیز دلم♡
ممنون ت خوبی؟
کم‌پیدایی.-.

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - _sehun_ - 22-01-2021

(22-01-2021، 0:11)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2021، 17:58)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانت ب خاطر کار سهون و بک چیزی نگفت؟
ن درامه بخاطرش کلی گریه کردم
نه ندیدم
چرا ولی وقتی من خندیدم و عادی جلوه ش دادم چیزی نگفت
البته جرات نکردم بهش نگاه کنم
این فیلم چانیول توش بازی کرده فکر کنم جالب باشه
بخاطر عکسا هم ببخشید وقت نکردم واست بفرستم

آها همین ک تونستی عادی جلوش بدی خوبه
مامانا برا این بحثا بهتر از باباهان
همونی ک گفتی داری میبینی؟
خواهش میکنم عزیزم
فیلم با آنتی فنم ازدواج میکنم رو دیدی؟اگ میخوای ببینی تنها ببین آخر فیلم ی صحنه داره ک مناسب نیست/:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 22-01-2021

@"وحید.a" من میدونم تو وبلاگ داری 14k

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - شـــقآیــق - 22-01-2021

(22-01-2021، 12:19)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 12:12)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Đęąđ.ğïřł

سلام عزیز دلم♡
ممنون ت خوبی؟
کم‌پیدایی.-.

سلام ب روی ماهت((:
شکر بدنیستم
ای خواهر خودت دانشجویی میدونی دیگه)):
این چند روزم کلاس نداشتیم اومدم اینجا))):

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 22-01-2021

(20-01-2021، 12:31)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترسناکه نه؟ (:

نه

داش از این مطالب زیاد دیدم به این راحتیا با این مطال نمیترسم