انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 246 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 246 (/showthread.php?tid=236565)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - FARID.SHOMPET - 16-07-2015

(16-07-2015، 2:17)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:16)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:10)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نه می تونم فیلم ترسناک ببینم و نه بازیه ترسناک بکنم! برمیگرده قضیه بیشترش به بچگیم  Undecided

اونقدرا هم ترسناک نیست .
هرچیزی که اسم زامبی روش باشه رو توی بحث ترسناک رده بندی میکنن !
ولی خیلی قشنگه ..

دقیقا گفتم که ترسناک نبست که

فقط یه جوری هست

مثل اره که فقط مسخره بازیه

فیلم بروسلی میبینم به جاش خب
چه ربطی داشت به بازی ای که ایمان گفت شومپت>؟ Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - امیررضا* - 16-07-2015

اوه فرید خخ ایمان

من نمیدونم ایمان شده یا نه

اما بقیه شدن عاشقش

خخخ البته قبلا هم لاشق من بود بعد عاشق ایمان

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Spell † - 16-07-2015

بـلـه بـله ._. !

شما [ پسرـا کُلا :| ] استعداد فقد در فوش دادن داریـد : )) !

که در این مورد برای شما استثناء هست فرید جان .-. !

(16-07-2015، 2:18)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان چند تا اخطار رو صفحه مدیریته؟

بعد از آپدیت فقط گزارش های بخش های خودت رو نشون میده فقط ..

من نمیذارم از 4 یا 5 بالاتر بره ! الان هیچی نیست .
اهان. با خودم گفتم ممکنه این جوری شده باشه ها. پس خوب شده.
ولی نباید به اخطار ها اکتفا کنیم. می دونی که!

(16-07-2015، 2:19)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه فرید خخ ایمان

اما بقیه شدن عاشقش

چی شده>؟ Big Grin

(16-07-2015، 2:19)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:17)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:16)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:10)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نه می تونم فیلم ترسناک ببینم و نه بازیه ترسناک بکنم! برمیگرده قضیه بیشترش به بچگیم  Undecided

اونقدرا هم ترسناک نیست .
هرچیزی که اسم زامبی روش باشه رو توی بحث ترسناک رده بندی میکنن !
ولی خیلی قشنگه ..

دقیقا گفتم که ترسناک نبست که

فقط یه جوری هست

مثل اره که فقط مسخره بازیه

فیلم بروسلی میبینم به جاش خب
چه ربطی داشت به بازی ای که ایمان گفت شومپت>؟ Big Grin

دقت نکردم

(16-07-2015، 2:20)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـلـه بـله ._. !

این قضیه داره عوض میشه و نکات مثبت و منفی خودش رو داره (دوباره فاز برداشت منو!)
الان خیلی دخترا فوش میدن و بد هم فوش میدن. همین فلشخور باعث شدن من دخترای عجیبی رو ملاقات کنم که از باباشون بیشتر فوش بلد بودن! اخه مگه داریم؟

(16-07-2015، 2:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:18)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:19)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه فرید خخ ایمان

اما بقیه شدن عاشقش

چی شده>؟ Big Grin

تا قبل اینکه برکنار بشم

یه دوره ای بود که حتی اگه حرف بد میدادن اخطار میدادم

مدیر های گفتگو هم میگفتن به تو چه ربطی داره 

هی

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Wanton - 16-07-2015

(16-07-2015، 2:18)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان تو زندگیت به دختری علاقه مند شدی؟ هیچ وقت ندیدم با یک دختر ارتباطی بر قرار کنی! 

آره خب ..

شنیدی یه سری میگن من همجنسگرا ام ؟ گفتگوی آزاد نسخه 246 80

(16-07-2015، 2:22)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه فرید خخ ایمان

اما بقیه شدن عاشقش

چی شده>؟ Big Grin

تا قبل اینکه برکنار بشم

یه دوره ای بود که حتی اگه حرف بد میدادن اخطار میدادم

مدیر های گفتگو هم میگفتن به تو چه ربطی داره 

هی

کار درست رو تو می کردی!

(16-07-2015، 2:22)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:20)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـلـه بـله ._. !

این قضیه داره عوض میشه و نکات مثبت و منفی خودش رو داره (دوباره فاز برداشت منو!)
الان خیلی دخترا فوش میدن و بد هم فوش میدن. همین فلشخور باعث شدن من دخترای عجیبی رو ملاقات کنم که از باباشون بیشتر فوش بلد بودن! اخه مگه داریم؟

دختر؟دخترا هم زرنگترن هم زودتر بزرگ میشن

جدیدا هم که فحش واقعا بلدن

تو خیابان بری معلومه دیگه

من نمیگم

ایمان اگه خواستی بگو خودت خخ