![]() |
اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه آخرین بار ؟؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +---- انجمن: عاشقانه ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=58) +---- موضوع: اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه آخرین بار ؟؟ (/showthread.php?tid=544) |
RE: اگه عشقت تنهات بذاره بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟ - nard121 - 11-11-2011 [i][i]الهی خوشبختت کنه اون که رو بخت من نشست!!!!!!!!!![/i][/i] RE: اگه عشقت تنهات بذاره بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟ - PERSHIA - 11-11-2011 من بهش می گم بری دیگه ور نرگردی راستی اول من برم مشق های فردامو بنویسم بعد بهش می گم ![]() (06-11-2011، 14:37)mohammad2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. داداش های دختر هم تو رو می کشن ها ها ها RE: اگه عشقت تنهات بذاره بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟ - خانوم گل - 11-11-2011 فکرت مجال نفس کشیدن هم به من نمی دهد بگذار این گونه بگویم که وقتی تورا دارم آسوده می خوابم...همه چیز به چشمم زیباست اما حالا که ندارمت می دانی چند شب است نخوابیدم؟ همچون باران که می بارد و می ماند و لکه اش نمی رود بادت از قلبم نمی رود... این هارا می گویم نه به خاطر اینکه خودم را در دلت جای دهم نه به خاطر اینکه برگردی نننننه..من اصراری به برگشتت ندارم می گویم تا دلم آرام شود اینکه می گویم اصراری به برگشتنت ندارم گمان نکن ازتو سیرم..نه من از احساست سرشارم اما دیگر طاقت اینگه تا این حد غرورم و حرمتم شکسته شود را ندارم دیگر طاقت اینکه دلتگ شوم اما جرئت سلام نداشته باشم را ندارم دلم می خواهد برگردی اما با لبخند نه با منت چاره ای ندارم وقتی نمی توانم فراموشت کنم مجبورم با نبودنت بسازم از فرط دلتنگی تمام بدیهایت از یادم رفته وحتی جفایت را هم به هر محبتی ترجیح می دهم هرشب که دلتنگ می شوم با هر آهه سردم چند خط شعرو نوشته به ذهنم می آید پس تا آخرین نفس برایت شعردلتنگی می گویم این همه عاشق این همه دلشکسته من هم یکی از آنها.. لــــــــعنت به این تلقین های کمر شکن!!!! می گویند باران که می بارد آدم دلتنگ می شود من هرگز با تو زیر باران راه نرفتم اما.. باران که می آید عجیب دلم هوایت را می کند.... لــــــــــــعنت به این تلقین های کمر شکن... RE: اگه عشقت تنهات بذاره بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟ - deymon 20 - 11-11-2011 (11-11-2011، 14:03)PERSHIA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میرم یه دختری میگیرم نه داداش داشته باشه نا بابا نه عمو نه پسر عمو خلاصه بگم یه دختر ی میگیرم که توی برخوردشود یه مرد هم نداشته باشه ![]() ![]() ![]() RE: اگه عشقت تنهات بذاره بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟ - ارتین - 14-11-2011 میگم تموم دنیامی نرو چون اگه بری دیگه انگیزه ای برای زندگی ندارم پس تنها دلیل زندگیم نگیر ![]() RE: اگه عشقت تنهات بذاره بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟ - کریس انجل - 20-11-2011 بهش میگم برو به درک ![]() ![]() ![]() RE: اگه عشقت تنهات بذاره بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟ - waffen SS - 21-11-2011 بهش میگم:برو دیگه دوست ندارم...اسمتو نمیخوام بیارم...برو دیگه نمیخوام به یادت...چشمامو روی هم بذارم!!!!!!!!!!! من توی شهر آرزوهام واسه تو یه قصر طلایی ساخته بودم...به چه شوقی به چه ذوقی قلب و دین و ایمونمو باخته بودم؟!!!!! بچه ها شوخی کردم یه وقت جدی نگیرید چون من عشق و این جور چیزا رو خیلی وقته که توی وجودم کشتم.با اینکه به تمام عشاق عزیز احترام میگذارم اما به نظرم چرت ترین چیزی که توی دنیا وجود داره عشقه. RE: اگه عشقت تنهات بذاره بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟ - صنم - 21-11-2011 (18-10-2011، 14:38)soltane ehsas m2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ميگم اين رسمش نبود كه منو تنها بزاره , ولي ميخوام هرجايي كه باشه بدونه تا عمردارم تو يادم ميمونه , پيش خودم ميگم حتمآ حكمتي داشته ![]() RE: اگه عشقت تنهات بذاره بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟ - del shekasteh - 21-11-2011 آفرين saberجان كاره خوبي ميكني بابا ايول داري داداش ![]() RE: اگه عشقت تنهات بذاره بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟ - helena - 25-11-2011 گیرم بازم بیایی از عاشقی بخونی گیرم تادنیاست دنیاست بخوای پیشم بمونی میای بیا ولی حیف دیگه خیلی دیره حالا که خاطراتت یکی یکی می میره. ![]() |