انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) (/showthread.php?tid=240160)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - ( lιεβ ) - 08-08-2015

(08-08-2015، 14:37)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 14:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 14:32)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 14:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 14:30)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی نسخه جدید

حلال زاده ._.

داشتم به تو فکر میکردم ._. ..

خوبی ؟ :|
بله تفکراتتم خوندم =|
مرسی تو چی

یه چیزی -_-

چرا وقتی من بهت اهمیت میدم تو نمیدی ؟ ( اهمیت ُ میگم :| )

چرا وقتی تو بهم اهمیت میدی من نمیدم ! ( و باز هم اهمیت رو میگم :| )

کصافط گمـشو از جلوی چشمم >_< !
شفاف سازی کردی D=
واقعیت نمیدونم فک کنم به این حالت میگن مکمل هم بودن =|

تو من ُ اصن دوست نداری ..  cry girl

من ُ باش دو ساعت داشتم قربون صدقش مرفتم ! -_-

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - sober - 08-08-2015

سلامی دوباره

(08-08-2015، 14:40)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی دوباره

سلام ..

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 08-08-2015

(08-08-2015، 14:38)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 14:37)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 14:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 14:32)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 14:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حلال زاده ._.

داشتم به تو فکر میکردم ._. ..

خوبی ؟ :|
بله تفکراتتم خوندم =|
مرسی تو چی

یه چیزی -_-

شفاف سازی کردی D=

بچه ها غزل اینطوری قربون صدقه من میره Big Grin

قربونش برم دیو* خودمو !!

(08-08-2015، 14:41)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 14:38)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله تفکراتتم خوندم =|
مرسی تو چی

یه چیزی -_-

شفاف سازی کردی D=

قربونش برم دیو* خودمو !!

پَس اون گفتگو قبلی چی بود بهت گفتم عزیزم ؟  cry girl

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - # αпGεʟ - 08-08-2015

جلل خالق ._.*

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - sober - 08-08-2015

✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ رسم الخط تو خیلی سخته

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 08-08-2015

(08-08-2015، 14:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 14:41)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چیزی -_-

شفاف سازی کردی D=

قربونش برم دیو* خودمو !!

پَس اون گفتگو قبلی چی بود بهت گفتم عزیزم ؟  cry girl

آفرین همینجوری بگو
انقدرم آب غوره نگیر

تو من ُ اصن دوست نداری .. 

روزی یه بار بگم خوبه ؟
غزل باز ک جواب پیوی نمیدی

(08-08-2015، 14:43)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جلل خالق ._.*

داشتان ُ ادامه نمیدیم ؟ :|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - Berserk - 08-08-2015

ااااااه چقد تو کلاس زبان نت خوبه *_* ..
هولولو ب قول مروا :| ..