انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Apathetic - 14-09-2013

بای ال  .. خداوظ مهسا خاتون  ..

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - M.K.N - 14-09-2013

(14-09-2013، 22:54)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باووو وللش  .. اصن نخوآستیم  .. لعیا رو میگیرم اون مخ دارع خوبه  .. با ادب بآش ماکان زشته صداتو میشنونآع  ..

من با ادبم فقط شماها یه ذره زیادی میفهمین براتون بده
آخه مگه تو چند سالته که این حرفه منو فهمیدی؟
تو پر رویی پس نه من خجالت نمیکشی با این سن این چیزا رو میدونی؟Big Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Apathetic - 14-09-2013

هوی اصن تو ا کوجاع میدونی چن سالمه  ؟ قبلن میگفتی عین 20 ساله هام حالا میگی بچه  ؟! حالت خو نیسآ داداشی بریم دکتر  ..

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - M.K.N - 14-09-2013

(14-09-2013، 22:56)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه لقب خوب برا فری پیدا کردم
فری بزغالهBig GrinBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 79

دیگه نبینم به داداشِ من توهین کنیDodgyDodgyDodgy

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ★BlAcK EvIl★ - 14-09-2013

(14-09-2013، 22:56)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:54)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باووو وللش  .. اصن نخوآستیم  .. لعیا رو میگیرم اون مخ دارع خوبه  .. با ادب بآش ماکان زشته صداتو میشنونآع  ..

خجالت بکش ماکان Dodgy

(14-09-2013، 22:59)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوی اصن تو ا کوجاع میدونی چن سالمه  ؟ قبلن میگفتی عین 20 ساله هام حالا میگی بچه  ؟! حالت خو نیسآ داداشی بریم دکتر  ..

1.با بابا مامانت حرف نمیزنی که میگی هویDodgy
2.من مثال زدم واسه اینکه اونموقع نزدیک بود دعوا بشه و محروم بشی
خوب منم نمیخواستم محروم بشی برا همین اینو گفتم که یه ذره کوتاه بیای

خودمو احسان موندیم   .. احسانو میلاد بهدرین داداشامن  .. ماکان زیادی وروجکع  ..

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ★BlAcK EvIl★ - 14-09-2013

(14-09-2013، 22:59)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:56)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DodgyDodgy

ماکان DodgyDodgy

جولو روشم گفتمTongue

الان بامن لجی؟ماکان؟

من قرمDodgy

(14-09-2013، 22:59)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:56)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالت بکش ماکان Dodgy

خجالت اگه کشیدنی بود که من الان تاجرِ کش بودم آبجیSleepy

(14-09-2013، 23:01)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:59)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DodgyDodgy

ماکان DodgyDodgy

جولو روشم گفتمTongue

الان بامن لجی؟ماکان؟

من قرمDodgy
لج؟
نه بابا لج کجا بود؟
نه دیگه قهر نکن آبجیSad

هع  ..گمملکت ب کوجا کشیده واسه خفه کردن طرف گندش میکننن  .. لبته هستیم  .. تو هم با ابجی کوچیکت حرف نمیزنی  !! احترام بزار  ..