انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه 420 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه 420 (/showthread.php?tid=296172)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 12-04-2021

(12-04-2021، 15:59)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 15:58)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایموتو!
ایمو تو
ای موتو
ایموت و
ایم و تو
ایم وتو
ای مو تو

اسم من و تمامی ایموتو های گرامی حرمت داره نه لذت ._.

(12-04-2021، 15:58)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبم تو خوبی؟

باز حسادت یکی گل کرد Big Grin

خداروشکر ۰-۰ نه والا راستش ._.
خانوممون وادارم کرده درمورد استرس و اضطراب پاور درست کنم ۰-۰
خو منم نمدونم چی بنویسم ۰-۰
جالبه اون یکی ارسالمو سپاس زدی ولی این یکیو ک ریپ زدی نزدی!
عجب!

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - ᗩᐯᗩ⁷ - 12-04-2021

(12-04-2021، 16:02)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش سهون برا تولدش لایو داشته باشه تو اینستا):
ی سر بزنید اینستا برید پیچ سهون ی اسکرین شات ازش برام بفرستید ببینم چ خبره ._.

چشم فقط اندکی صبر نما ۰-۰
اسم پیجشو میدونی عایا؟ ۰-۰

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - _sehun_ - 12-04-2021

@Medusa
اینستا داری؟ .-.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - THEDARKNESS - 12-04-2021

(12-04-2021، 16:02)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 15:51)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخوای ایموتو منو گاز بگیری با مگس کش میزنمت.
از سر راه که نیاوردمش.

@Medusa

گاز کوچکی که به نشانه‌ی علاقه‌ست. ("
بعدم اگه تو مگس‌کش داری من بیل دارم. در برابرم شانسی نداری.

کمربند مشکی تکواندو هم دارم. =€

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - BIG-DARK - 12-04-2021

(12-04-2021، 16:01)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ادم تنبلی مثل تو که یه بازی میخواست راه بندازه هنوز بعد ۶ قرن راه ننداخته رو مدیر کردن؟ درخواست تجدید نظر برم برات یا بازی رو درست میکنی؟
@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"

بازی ساز که نیستم خدایییش:|
درخواست تجدید نظر هم بری یه اخطار کله گنده بهت میدم 5 روز نتونی ب پی اما ج بدی 4fvf14k

(12-04-2021، 16:02)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 16:01)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسادت چیه خواهر کم دارم؟ ._.
کلمه رو زیاد شنیدم از تو خواستم مزه مزش کنم!
باشه.
چند تا خواهر داری مگه؟
دو سه تا خوبشو ._.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - _sehun_ - 12-04-2021

(12-04-2021، 16:03)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 16:02)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش سهون برا تولدش لایو داشته باشه تو اینستا):
ی سر بزنید اینستا برید پیچ سهون ی اسکرین شات ازش برام بفرستید ببینم چ خبره ._.

چشم فقط اندکی صبر نما ۰-۰
اسم پیجشو میدونی عایا؟ ۰-۰

مرسی^^
ooh sehun

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - ᗩᐯᗩ⁷ - 12-04-2021

(12-04-2021، 16:02)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 15:59)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالبه اون یکی ارسالمو سپاس زدی ولی این یکیو ک ریپ زدی نزدی!
عجب!

حال عایا با منی؟۰-۰کودوم؟.__.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - THEDARKNESS - 12-04-2021

(12-04-2021، 15:58)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایموتو!
ایمو تو
ای موتو
ایموت و
ایم و تو
ایم وتو
ای مو تو

(12-04-2021، 15:58)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبم تو خوبی؟

باز حسادت یکی گل کرد Big Grin

تلاش کن موفق میشی

(12-04-2021، 16:03)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 16:01)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ادم تنبلی مثل تو که یه بازی میخواست راه بندازه هنوز بعد ۶ قرن راه ننداخته رو مدیر کردن؟ درخواست تجدید نظر برم برات یا بازی رو درست میکنی؟
@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"

بازی ساز که نیستم خدایییش:|
درخواست تجدید نظر هم بری یه اخطار کله گنده بهت میدم 5 روز نتونی ب پی اما ج بدی 4fvf14k
اجازه هست من بازی رو شروع کنم؟! 8
میخوام برم یاد بگیرم بعد ایجاد کنم!