انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه 403 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه 403 (/showthread.php?tid=293637)

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - BIG-DARK - 07-02-2021

(07-02-2021، 13:29)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 13:28)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه جرررررررر به چه معناست
جرررررررر یعنی ج+ررررررررررررررر=جررررر
یعنی کسی ک جر میخوره/:

:/
ینی چه:/

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - Emmɑ - 07-02-2021

(07-02-2021، 13:29)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 13:29)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جرررررررر یعنی ج+ررررررررررررررر=جررررر
یعنی کسی ک جر میخوره/:

بادقت بخون/:

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - βάરãɲ - 07-02-2021

(07-02-2021، 11:50)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 11:43)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد با افتخار میگی Big Grin

افتخار نیست اینو باید به یکی میگفتم وگرنه میترکیدم میفهمی چی میگم؟ باید میبود. سبک شدم

جوووونم/=
سبک شدنتم مارو کشته Big Grin

(07-02-2021، 13:30)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 13:29)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بادقت بخون/:

خیلی زور زدم ولی نفهمیدم

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 07-02-2021

(07-02-2021، 13:21)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 13:13)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ ن پ تو آدمی :/

عاغا من حرفم اینه به تو چه؟! به بقیه چه؟! به من چه تو فضولی و چت ها رو میخونی و اظهار نظر میکنی :/
من و رفقا هر وقت دلمون خواست بحث راه میندازیم :/ شمام بحث درس راه نندازین خسته شدیم :/
به تو چه بی تی اس به من چه ربطی داره؟! مفتحش نیستی فعلا :/
آوا غلط کرد :/ هوییییی آوا تو غلط کردی به یه آنتی کی پاپ و هیتر از ته گفتی :/
:AVA_MADI*"
اقا من دیگه هیچ گونه ارتباطی با این بی تی اس سگ مصب ندارم , چرا ول نمیکنی الان ؟
ما رو تو بحث ها و آهنگ های مسخرتون راه ندین , حله ؟
من هی میگم آقا من اصن نمیخوام با این کی پاپ و اینا قاطی بشم بعد چارتا پسر 12 - 13 ساله که که بخاطر اینکه کمبود محبت هاشونو جبران کنن و جلب توجه کنن میان میگن ما تو خونه شلاق میخوریم , میان با من کل میندازن !
چی میخواین از جون ما ؟
خودتون خسته نشدین ناموصا ؟
هی هر روز همین داستانا رو داریم

بس کنین دیگه
سگ مصب خودتی بیشور :/
کی اصلا تو رو آدم حساب کرد :/
کسی مجبورت نکرده فضولی کنی :/
هر چیم گفتی خودتی :/
جونتو میخوام...میخوام انقدر حرف بزنم از فضولی و حسودی بترکی :/
یکی به این بگه حرفامون به این ربط نداره

پ.ن: پرهام و بقیه شاهد باشین اولش خودش با این دهن کثیفش شروع کرد :/

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - Emmɑ - 07-02-2021

(07-02-2021، 13:31)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 13:30)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بادقت بخون/:

خیلی زور زدم ولی نفهمیدم
جررررررر یعنی جر وسلام

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - βάરãɲ - 07-02-2021

(07-02-2021، 12:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Baranis"
@"Rasha_rap"
@"Mahdi 1381"
@"صباnafas"
ژووون آن بن شدم : ))

دمتون گرم

فدایت گل پسر^_^♡

(07-02-2021، 13:31)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونجوری میشه دیگه تنگه جا باز میکنه بار اول جرررررر میخوره

بهتر نیست درست صحبت کنین خیلیا ازتون شاکی اند!
و اینکه بی دلیل درگیری ایجاد نکنین چون باعث میشه گزارش بدیم در نبود مدیریت ما نویسنده ها مسئول هستیم پس درست صحبت کنید وگرنه برخورد میشه

(07-02-2021، 13:31)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 13:31)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی زور زدم ولی نفهمیدم
جررررررر یعنی جر وسلام

woW
O_O
حالا فهمیدم:/

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 07-02-2021

(07-02-2021، 13:28)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 13:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم دقیقا کی گفتی ولی میدونم بم گفتی تیهوینگ و پریناز و اینا بعد منم پرسیدم داستان این کی پاپ چیه , که ایشون هم طبق روال خودشو قاطی ماجرا کرد

اولن من فقط به تو نگفتم داشتم اینجا جلو همه میگفتم فقط دوباره جو گیر شده بودم داشتم قربون صدقه همشون میرفتم ۰-۰ ://
@"BTS.ARMY"
آقایی که زود قضاوت میکنی منو الکی متهم کاری که نکردم میکنی منظور حسام همین دیروز و پریروزه که داشتم میگفتم نمیتونم بینشون انتخاب کنم و عاشق همشونم و هی قربون صدقشون میرفتم ://
تو گفتی کی پاپ و تهیونگ کیه منم اصلا جواب ندادم آرمین گفت نمیخواد بهش فک کنی اگه یادت باشه
در مورد پرینازم من فقط گفتم بایسامون یکیه
من هیچی از تهیونگ و بی تی اس بهت نگفتم که منو متهم میکنین ۰-۰ :////////
منم همینو میگم :/
این برا فضولیش بهونه ای پیدا کرد تو رو آورد وسط :/

@"|-ANDROID-|"
داداش دست به کار بشیم؟