انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ (/showthread.php?tid=292998)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - βάરãɲ - 22-01-2021

(22-01-2021، 1:35)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 1:33)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفت قشنگ بود
اما عشق بین ادم ها هم وجود داره..♡

اسمشو عشق نمیزارم....میزارمش پای نیاز محبت و جنسی

وای مامان چقد بزرگ شدی تو*_*
باید برات زن بگیرم
فقط بگو کی؟¿♡

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - моои - 22-01-2021

(22-01-2021، 1:36)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 1:35)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت ۱۰ وبینار استاد طهماسبی( مشاور) بود تو اسکای روم اونم رایگان انگیزشی _آموزشی یادم رف برات پ.خ بفرستم ک اگه خواستی شرکت کنی چیزای جالبی گف راجع ب جمع بندی و انگیزه و اینا

وای Sad  ♡
خو تو بجاش برام بگو Big Grin

۲ ساعت صحبت میکرد چی بگم عاخه:/
مشاور داری خودت؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - ѕααяeη - 22-01-2021

(22-01-2021، 1:34)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 1:33)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن باو خجالت کجا بود Telegh_01

بفرما خاهر توام تو بحث وجود عشق شرکت کن
نظر تو چیه؟¿♡

نظری ندارم |: D:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - Prometheus - 22-01-2021

(22-01-2021، 1:36)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 1:32)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینی که عاشق شی دلت بلرزه احساس نیست...
اینکه از یه پسر خوشت بیاد عشق نیست ://
وقتی به ستاره ها نگاه کردی...به درختا نگاه کردی گریت گرفت... تو احساس داری و عاشقی...

خوب تو لان مطما که تو من یا بقیه دخترا این حس وجود نداره ؟

نامفهوم بود جملت...

(22-01-2021، 1:37)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 1:36)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای Sad  ♡
خو تو بجاش برام بگو Big Grin

مشاور داری خودت؟

نوچ
آقای (اقایی) میشناسی؟
خواستم پارسال تو کلاساش شرکت کنم اما دوستم گف بدرد نمیخوره و..
دیگه نرفتم
امسالم فقط برا انتخاب رشته میرم پیش مشاور
ولی گذینه ۲ شرکت میکنم بعد عید♡_♡

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - Prometheus - 22-01-2021

(22-01-2021، 1:37)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 1:35)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمشو عشق نمیزارم....میزارمش پای نیاز محبت و جنسی

باید برات زن بگیرم
فقط بگو کی؟¿♡

'-' من برم فعلا.... شب خوش
التماس تفکر :/

(22-01-2021، 1:38)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 1:34)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرما خاهر توام تو بحث وجود عشق شرکت کن
نظر تو چیه؟¿♡

نظری ندارم |: D:

الان خودمو میکشم/=

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - _Strawberry_ - 22-01-2021

(22-01-2021، 1:38)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 1:36)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب تو لان مطما که تو من یا بقیه دخترا این حس وجود نداره ؟

نامفهوم بود جملت...

هرچی
فک کنم تو الان بازور با دوس دخترتی وگرنه اینطوری نبودی

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - моои - 22-01-2021

(22-01-2021، 1:39)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 1:37)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاور داری خودت؟

نوچ
آقای (اقایی) میشناسی؟
خواستم پارسال تو کلاساش  شرکت کنم اما  دوستم گف بدرد نمیخوره و..
دیگه نرفتم
نع نمیشناسم ، کیع؟
اهان خوبه
درصدات ت تست هایی ک میزنی خوبع؟

(22-01-2021، 1:39)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 1:37)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید برات زن بگیرم
فقط بگو کی؟¿♡

'-' من برم فعلا.... شب خوش
التماس تفکر :/

باش
فعلا گل پسر
فردا بفرس برام یا تگ کن یا پیام خصوصی/=

(22-01-2021، 1:41)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 1:39)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ
آقای (اقایی) میشناسی؟
خواستم پارسال تو کلاساش  شرکت کنم اما  دوستم گف بدرد نمیخوره و..
دیگه نرفتم
نع نمیشناسم ، کیع؟
اهان خوبه
درصدات ت تست هایی ک میزنی خوبع؟
خیر^_^
تو چی راستی کتاب تست چی میزنی؟¿♡
آزمون هم شرکت میکنی یا ن؟