انجمن های تخصصی  فلش خور
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] (/showthread.php?tid=154899)

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 09-08-2014

(09-08-2014، 11:07)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولین وبسایت جهان در 1989 تاسیس شده !!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://info.cern.ch/

مال چینه دامینش احسان؟Huh

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - Mïņ̃†êR - 09-08-2014

بچه ها انقد سلام نکنید همون اول ک میاید از یکی نقل بزنید نظر بدید تهش سلام کنید ک موضوع بحث عوض نشهBig Grin:cool:

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - Shadow of Death - 09-08-2014

(09-08-2014، 11:01)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:53)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شیواااااااااااااااا ^_^
خوبی بانو؟
داری میری خواستگاری جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ
رفتم دختره دماغ داشت قد اِلِفِنت >_<
فک کنم باید زنگ بزنم بگم پشیمون شدم.
اولین خاسگاری بود ذوق داشتم نفهمیدم چی شد |:

بله خوبه دوروز برای جواب مهلت خواستمDodgy

(09-08-2014، 10:53)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
خخخخ فك كنم هووى شيواس
0____________________0من مجردم
مگه اميرحسين دوس پسرت نيس!! O__o
نه خواستگارمه:cool:
نمیتونم لایک بدم>___________<
آقا من رفتم زنگ بزنم الان که دارم فکر میکنم میبینم اونو باید غضنفر بگیره >_<

سحر پریا ولمون کنین بابا من زن دماغ دراز نمیگیرم فرداش میگه ول عمل دماغمو بده منم که هستم آس |:
اورین بچه خوب
تو باید  با شیوا عروسی کنی

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - Aiden Pearce - 09-08-2014

بدرود Dodgy

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - Ƒαкє ѕмιƖє - 09-08-2014

(09-08-2014، 11:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات شم عروسی نمیکنمcry girlcry girlgrou

ـ_ـ* .. !

خاستگارت کیه ؟ ..

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ×ThundeRBolT× - 09-08-2014

(09-08-2014، 11:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:04)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:02)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حسین این بود دوست داشتنت cry girl384:hje:
اینجوری که تو گریه میکنی انگار من رفتم زن گرفتم دوتا بچه هم دارم .-.
خیانتکار برو دیگه نگام نکن عاشقونه صدام نکنcry girlvahidrk

(09-08-2014، 11:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl من این عروسی رو بهم میزنم ..

من نمیزارم مامانم ازدواج کنه .. cry girlcry girlcry girl

مامان خیلی بدی .. امشب از این خونه میرمممممممممممممممممممممممممم cry girlcry girlcry girl
فدات شم عروسی نمیکنمcry girlcry girlgrou
|:

من رفتم از پرورشگاه یه بچه بگیرم
زنم نمیگیرم.
ننمم بیاد خونه یه صحبت جانانه داریم.
 T_T

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - Navisa. - 09-08-2014

(09-08-2014، 11:01)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:53)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شیواااااااااااااااا ^_^
خوبی بانو؟

(09-08-2014، 10:53)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
خخخخ فك كنم هووى شيواس

سحر پریا ولمون کنین بابا من زن دماغ دراز نمیگیرم فرداش میگه ول عمل دماغمو بده منم که هستم آس |:
مگه دست خودته؟؟
بايد زن داداش من فقط شيوا بشه (:

تازه اميرحسين
اول خودتو تو اينه ببين
بعد رو دختر مردم اسم بزار @___@

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ×ThundeRBolT× - 09-08-2014

(09-08-2014، 11:09)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورین بچه خوب
تو باید  با شیوا عروسی کنی
T_T

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - Mïņ̃†êR - 09-08-2014

نقل قول:
هنوزم هستم
ن ن دیگه ت شد تومنو به ی دختره دماغ دراز فروختیcry girl

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 09-08-2014

(09-08-2014، 11:08)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:05)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:03)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:00)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:58)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییییییییییییییییی جیییییییییییییییییییییغ
شیوا شیوا شیوا شیوا قبول کن دیگه
ببین بچه کت و شلوارم پوسیده

:493:cry2نه این بمن خیانت کردcry girl
ها؟
من نمیدونم چرا تا یه دختر میفهمه یه پسر رفته خواستگاری آبغوره میگیره |:

تومگه خواستگار من نبودی:ngh:
هنوزم هستم
(09-08-2014، 11:06)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تو دفترچه عقدنامه قید کن که هزینه ی هر گونه تعمیرات و نگه داری و زیباسازی به عهده ی فروشنده میباشد ولاغیرBig Grin
زنگ زدم دیگه ت شد

الان دختره خودکشی میکنه خونش میفته گردنت Big Grin

به نظر من پول یه دماغو بدی بهتر از اینه که پول یه دیه ی کامل رو بدیShy