انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ★BlAcK EvIl★ - 14-09-2013

(14-09-2013، 22:47)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو عباس چی  ؟؟!

عباس شوهرته دیه Dodgy

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Apathetic - 14-09-2013

ماکان چ جو صادقو درک میکنی  .. هی عباس ب من نگو ضعیفه بگو لونا  ..

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ★BlAcK EvIl★ - 14-09-2013

(14-09-2013، 22:47)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:44)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی من شکستم... 
هیشکی پشت من نبود...
درکت میکنم داداش
میدونم چه حسی داری

(14-09-2013، 22:45)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:43)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:40)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:38)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا اخر بعله رو میدی یانه  .. من فقد مهسارو میخوام ن عبآسو  ..

نه ببین مهسا عشق داره ولی عباس نداره
ن بله رو میگم فقط کمتر از عباس بهم نگوBig Grin

(14-09-2013، 22:40)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــــــــــــــــــــــــــــــه میخوام بدونم تو الان چند سالته داری این مسخره بازیا رو در میاری؟Dodgy

عباس=نه واقعا با ضعیفه من چیکارداری؟ بزنم لهت کنم؟
نشنُفتَم صداتو
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 78

عباس=غیرچ غیرچ (صدای شکستن گردن)میگم باضعیفه من چیکارداری نالوتی

ضعیفه ت ارزونی خودتBig Grin
فقط اگه یه اتفاقی افتاد و موجودی بوجود اومد میخواین چی بگین بهش؟
میخوای بگی مامانت و خودت باهم به دنیا اومدین25r30

ماکان دیه منحرف نشو Big Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - !~IмДи~! - 14-09-2013

سلام به همهSmile

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Apathetic - 14-09-2013

این عباس کی میآد ؟ در ضمن اکانت جدا میخواد  .. تازه گفتم شوهر خانوم میخوآم  .. نه اقآع  ..

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - M.K.N - 14-09-2013

(14-09-2013، 22:49)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان چ جو صادقو درک میکنی  .. هی عباس ب من نگو ضعیفه بگو لونا  ..

خیلی برام پیش اومده خورد بشم و کسی نباشه که پشتم بهش گرم باشهUndecided
در ضمن به تو چهBig Grin

(14-09-2013، 22:50)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این عباس کی میآد ؟ در ضمن اکانت جدا میخواد  .. تازه گفتم شوهر خانوم میخوآم  .. نه اقآع  ..

عاغا این شوته وللش میریم یکی دیه رو به تیغیمBig Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - !~IмДи~! - 14-09-2013

چه طور می شه هر نظر سریع بیاد بدون این که مجبور بشم هییییی رفرش کنم...کمکم کنیدcrying

باووو وللش  .. اصن نخوآستیم  .. لعیا رو میگیرم اون مخ دارع خوبه  .. با ادب بآش ماکان زشته صداتو میشنونآع  ..

یه لقب خوب برا فری پیدا کردم
فری بزغالهBig GrinBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 78