انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ (/showthread.php?tid=292665)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - _ƇRAƵƳ_ - 06-01-2021

(06-01-2021، 21:58)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2021، 21:56)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مفهوم کیی؟؟؟

همين جمله رو كه گفتي؟؟بگوو تا نمردم از فرطع فوضولي.-.
مفهوم نداره که:/
دیدم اینجا محفل احساسی شده به یکدیگر میگید دوست دارم منم دیدم خیلی تنهام به دیوار نگاه کردم  تا بهم بگه دوسم داره :/
#دیوونم

(06-01-2021، 21:58)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2021، 21:56)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مفهوم کیی؟؟؟

:/
یا قمر چه اتفاقی خوداااااااااااااااا من شب خوابم نمیگیره:/

قول میدی عصبی نشی و باهام نیای؟

امشب میخوایم با پسرا بریم خونه ی روحانیشون ولی تو نیا خب؟
خر مگس کله بزی:/
منم میام
منمممممممممممم میااااااااااااااااام
18

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - _sehun_ - 06-01-2021

(06-01-2021، 22:00)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2021، 21:58)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدم اینجا محفل احساسی شده به یکدیگر میگید دوست دارم منم دیدم خیلی تنهام به دیوار نگاه کردم  تا بهم بگه دوسم داره :/
#دیوونم

(06-01-2021، 21:58)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قول میدی عصبی نشی و باهام نیای؟

امشب میخوایم با پسرا بریم خونه ی روحانیشون ولی تو نیا خب؟
منم میام
18

غلط نخور بشین سر جات بزار نزنم تو دهنت /:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 06-01-2021

(06-01-2021، 22:00)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#دیوونم

آهان ببخشيد تورو خدا (= چرا تنها نگوو.-. دوستان هميشه ارادت دارند كم لطفي نيار وسط Blush
داشتيم جرات حقيقت بازي مي كرديم ديوونه برداشت گفت بگو منم گفتم Cool
#عاقلي

(06-01-2021، 21:57)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفنر+_ بلي مثلا ميخوان بگن عشق واقي دارن:/
 باوشه..خدا بزرگان دوست دارد(:

سوسانو و جومونگ ب درک اصن اونجاهاییی ک جومونگ با دخترا میخوابه خیلی بده/:
بله(:
 اوه شت بي شرف با همه هم بستر ميشه|:
بلي (:

(06-01-2021، 22:03)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میام
18

غلط میخورم و نمیشینم سرجام:/
برو نمیر من میاممم

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 06-01-2021

(06-01-2021، 21:57)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2021، 21:52)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت ميدوني من بدون تو بي توانمTelegh_01
  *.*

اره میدونم دلیل زندگیمTelegh_01

فدا^^
بي حيام كردي رفت Telegh_01

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - Emmɑ - 06-01-2021

#دیوونم

با شوهرم حرف نزن غیرتم میزنه بالاTelegh_01

(06-01-2021، 22:06)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2021، 21:57)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره میدونم دلیل زندگیمTelegh_01

فدا^^
بي حيام كردي رفت Telegh_01
نشی
خوب کاری کردم حالا زود باش مهریمو بده

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - Prometheus - 06-01-2021

(06-01-2021، 21:44)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2021، 21:43)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاج علی چی شده؟
-هیچی گمشو درستو بخون =|
بعله ._.

آدرس كوچه علي چپ رو خوب بلدي(:

استاد خودتون ادرس دادید D:

(06-01-2021، 22:03)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#دیوونم

آهان ببخشيد تورو خدا (= چرا تنها نگوو.-. دوستان هميشه ارادت دارند كم لطفي نيار وسط Blush
داشتيم جرات حقيقت بازي مي كرديم ديوونه برداشت گفت بگو منم گفتم Cool
#عاقلي
(:
Bd1 خوب کاری کردن:/
#دیوونه بهتره

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - _sehun_ - 06-01-2021

(06-01-2021، 22:05)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2021، 22:03)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط میخورم و نمیشینم سرجام:/
برو نمیر من میاممم

خیلی غلط کردی خیلی شکلات خوردی تو تو دست و پایی خنگم هستی اونباره موتور و جا گذاشتی/:
از سهونم بدتری/:

(06-01-2021، 22:06)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#دیوونم

با شوهرم حرف نزن غیرتم میزنه بالاTelegh_01

bathtime
شوهرش با من حرف نزن غیرتش زد بالا
#خوشبخت بشید:/