انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9 (/showthread.php?tid=297426)

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9 - *VENUS* - 08-06-2021

(08-06-2021، 19:48)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 19:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدارو شکر کن که با همین مرسی و اینا بیخیال شدم
حال و حوصله داشتم انقد پیله میکردم و ادامه میدادم تا فش بدی بم Telegh_01
خودمم الان اعصاب مصاب ندارم
هر کی شد شد هر کیم نشد چ بهتر|:
گور سر همشون

چی شده قشنگم؟
منم متوجه شدم یکم بی اعصابی
خوبی ؟

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9 - Mohlek - 08-06-2021

آهای دختر و بانوی محترمی که دویتاتو اینجا با لفظ نفسم و قشنگم و زندگیم صدا میکنی !
اینو بدون اگه من یروز بخاطر این حجم از گوگول مگول بازیاتون خود کشی کردم تقصیر خودتونه Telegh_01

(08-06-2021، 19:50)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 19:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون خنگی ؟ Telegh_01
اونننن همه عکس الکی تو گوشیت داری . من میدونم Telegh_01
اون عکسای دخترا و اسکرین شاتارو پاک کنی اوکی میشه :>>>

اُ ۳۲ گیگه .. خیلی زود پر میشه ):
بیا بریم گوشی بخریم :>

مرسی، منم دوست دارم  Telegh_01
نه به خدا کل فولدر دوربینشو ریختم رو لپ تاپ ):
عکسای دخترا چیه؟ بقیه کین تو الماس منی ((: 
اسکرین شاتام کلا 30-40 مگ بیشتر نیست 

آره، شبیه آپارتمانای نقلی شهرای بزرگه، یه چسه جا داره کلا  Telegh_01
من اگه پول داشتم گوشی بخرم، یه چیزی میذاشتم روش دوربین یا ps5 میگرفتم Telegh_01

احسان کلی استرس داشتم Telegh_01
گفتم به احسان گفتم خنگ! الان جوری جوابمو میده که تا یک هفته دیگه روم نشه انلاین شم ( با توجه به سابقت و ۷۶ متر زبونی که داری ) ولی مرسی که خوردم نکردی Telegh_01
یعنیییی عکسای دخترا تو گالریت نیست دیگهههه :v
من بالاخره یه روزی گوشیتو میگردم :>
اسکرین شاتاتو به منم نشون بده :>

Ps5 *-* awwww
کی PS5 میخری ؟ کی ؟ کی ؟ کی ؟؟؟؟

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9 - THEDARKNESS - 08-06-2021

(08-06-2021، 19:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهای دختر و بانوی محترمی که دویتاتو اینجا با لفظ نفسم و قشنگم و زندگیم صدا میکنی !
اینو بدون اگه من یروز بخاطر این حجم از گوگول مگول بازیاتون خود کشی کردم تقصیر خودتونه Telegh_01
جوش نزن بخند به روزگار تا بگذره

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9 - esiesi - 08-06-2021

چرا مثل امام زمان رفتار میکنی باهار باهارکم؟ 
یهویی غیب میشی (((:

@*VENUS*

(08-06-2021، 19:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحتی ؟ نمیتونی تحمل کنی ؟ خسته شدی ؟

میتونی جمع کنی از ایران بری bathtime
+
توقع داری بگم آبجی ناموسا ؟ ._.

(08-06-2021، 19:55)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوش نزن بخند به روزگار تا بگذره

حاجی یکی دوتا پیام بالاترو نگا
نوشته باهارکم :v
ناموصا بیا در یه حرکت نمادین خودکشی کنیمTelegh_01

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9 - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 08-06-2021

░░░░░▄▄▄░░▄██▄░░░
░░░░░▐▀█▀▌░░░░▀█▄░░░
░░░░░▐█▄█▌░░░░░░▀█▄░░
░░░░░░▀▄▀░░░▄▄▄▄▄▀▀░░
░░░░▄▄▄██▀▀▀▀░░░░░░░
░░░█▀▄▄▄█░▀▀░░
░░░▌░▄▄▄▐▌▀▀▀░░
▄░▐░░░▄▄░█░▀▀ ░░
▀█▌░░░▄░▀█▀░▀ ░░
░░░░░░░▄▄▐▌▄▄░░░
░░░░░░░▀███▀█░▄░░
░░░░░░▐▌▀▄▀▄▀▐▄░░
░░░░░░▐▀░░░░░░▐▌░░
░░░░░░█░░░░░░░░█░░░

(08-06-2021، 19:55)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا مثل امام زمان رفتار میکنی باهار باهارکم؟ 
یهویی غیب میشی (((:

@*VENUS*

هستم که احسانکم :>

(08-06-2021، 19:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحتی ؟ نمیتونی تحمل کنی ؟ خسته شدی ؟

میتونی جمع کنی از ایران بری bathtime
+
توقع داری بگم آبجی ناموسا ؟ ._.
بهار این چه حرفی بود زدی ناموصا
ناراحت شدم
بیا از دلم در بیار ):