انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=142775)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - امیررضا* - 25-07-2014

پریا میدونم شوخیه اما اگه کسی ببینه من خوشم نمیاد ببینه

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - ERF@N - 25-07-2014

(25-07-2014، 3:10)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:08)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکشید بیرون از شهر.  همه جا بدو خوب داره
راس میگه495

جون خودم نه..به جون تـآرا این چشش گرفتـه..!>_<

در ضمن عکسی که گذاشتی حداقل 24 سالشه..من 14 سالم بود قدم به قاب دوربین نمیرسید..+_+

تو کوتوله ای خب به این چه!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - Brooklyn Baby - 25-07-2014

امیر جان اشکال نداره این ادبتونو نشون میده (:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - mahdi0191 - 25-07-2014

امروز از پشت داشتم دوس دخترمو میدیدم بعد بهش زنگ زدم گفتم کجایی گفت میخوام بخوابم بیدار شدم بهت زنگ میزنم!
و
و
و
و
و
رفتمت دست گذاشتم رو شونشگفتم تو که خواب بودی پرو پرو گفت من عادت دارم تو خواب راه برم حالا این هیچی
حوول شده بود داشت خروپف میکرد :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - GαяBagє Gιяℓ - 25-07-2014

عمو زنجیر باف ؟! .__.

بله ؟! :||||

زنجیر منو بافتی ؟! :||

بله ؟! -__-

پشت کوه انداختی ؟! : /

بله -__-

بابا اومده -__-

چی چی آورده ؟! .__.

نخودو کیشمیش ~__~

با صدای چی ؟! :|||

هر کیتونست جواب بده بهش یه کتاب داستان جایزه می دم *-__-*

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - I r A n - 25-07-2014

(25-07-2014، 3:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:07)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:02)آღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 2:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 2:55)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زدی تو خط رپ ._.

قدما پاپ گوش میدادی ._.

رپ ایران چرته ..
معلوم نی چی میخونه .. توشم همش فوشه ... ._.

رپ داریم تا رپ.  یکی مثل زدبازی مضخرف میگه یکی هم مثله سورنا بهرام شاهین معنی درست حسابی داره
زد بازی خیلی هم خوبه -__-

از بهرام بدم میاد :|

نترس .. ترس کار ادمایه عاقله نه من :|

ینی چی این ؟ -__-

سورنا بد نی :]

ولی انصافا بگم بضی از اهنگایه شاهینه چرت و پرته :|

مثه چیز با ترامادول با پ... :|
شاهین همه آهنگاش درجه یکن :|

به این میگن مخاطبه حرفه ای!
والا .. بد نداره اصن

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - ღSηow Princessღ - 25-07-2014

(25-07-2014، 3:08)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:02)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی گفته بود بیست و شیش -___- ب شوهرش رفته -__- هردو پت و مت :||

فعلا هستم ._. ولی از شب ی ساعتم نخوابیدم ._.

کارتو بگو ._.

با تبلت اومدم ._.

پشت دوسته من غیبت نکـن..Smile خیلی هم بچه نازنینو و دوست داشتنی ایـه..!*_*{بلانسبت خـوده واقعیش..-_-}

اونم گفته بود 25..حالا مهـم نیس دیگه ولش کن..+_+

بعدن میگـم..

راستی بچه ها فریــد به همه سلام رسونـد..Smile

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - ERF@N - 25-07-2014

اتل متل دیوونه یه دل دارم که خونه

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 25-07-2014

گمشید فرزام و عرفان -__-

اصن شما طرفدار درجه یک شاهین .. همه اهنگام از حفظین -__-

نظر شخصیم بود -_- :|

چیز از همش مسخره تره -_-

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - Brooklyn Baby - 25-07-2014

خوابم میاد....