انجمن های تخصصی  فلش خور
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ (/showthread.php?tid=50238)

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - pegah-p - 24-08-2013

(24-08-2013، 16:56)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پگول منو یادت میاد الی ملوس

ارهههههههههههههههههBig Grinالی توئی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grinخوبی چ خبرا؟Big Grin

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - +shina+ - 24-08-2013

cry2تف تو این زندگی و شانس

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - TinaMk - 24-08-2013

اه دوست بی دوست دارم  ایجاUndecidedUndecided

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ✘Nina✘ - 24-08-2013

سلاممممممممممم مامان الی ملوسم

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - *Nafas* - 24-08-2013

اسم اهنگای امیر تتلو رو بگید پس؟!
نگید قهر میکنما
بگییییییییییییییییدcryingcryingcryingcrying

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ✘Nina✘ - 24-08-2013

(24-08-2013، 16:59)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 16:56)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پگول منو یادت میاد الی ملوس

ارهههههههههههههههههBig Grinالی توئی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grinخوبی چ خبرا؟Big Grin

مرسی سلامتی مدتی نبودی

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Mïņ̃†êR - 24-08-2013

(24-08-2013، 16:58)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

14=18-4

3=14-11

اختلاف سه سال

ای اواتار امیررضا منو کُشته:|
منظورش چی می تواند باشد؟o_O

سلام عشخه من HeartHeart

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - sjmmc - 24-08-2013

(24-08-2013، 16:56)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 16:53)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 16:52)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

salam
سلامٌ علیکم...Angel

خوبی چه خبرا؟Big GrinBig Grin
آره خوبم مرسی... شما خوبی؟؟Angel
(24-08-2013، 16:56)کلاغ نیوز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا صادق تو که اینقدر در مورد اواتار ها اظهار نظر می کنی
اواتار من خوبهHuh
از دخترا نظر بپرس...Angel
(24-08-2013، 16:58)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 16:55)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 16:54)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو همون اوتار هستیBig Grinپسرعموی حمید:cool:دیدی شناختم:cool:
همون چــــــــــــــــــــــــی هستم؟؟Huh
تو فرزون اوتارت یه ترول بود بعدش مسخرت میکردمUndecidedیادت اومد؟Undecided
من تو فروزن نیستم اصلا...AngelBig Grin

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - TinaMk - 24-08-2013

!!!!!!! ديگه اينا اخرشن ههههه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 76

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاااااااااااس لفطاااااااا بديد↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 76

سپاااااااس رو بده د بابا ...... اها حالا شد مرسي

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 24-08-2013

نقل قول: 14=18-4

3=14-11

اختلاف سه سال

ای اواتار امیررضا منو کُشته:|
منظورش چی می تواند باشد؟o_O

من به امیررضا گفتم آخه یکی که خیلی براش گنده بازی در میاره و هی میگه تو بچه ای تو بچه ای چندسالشه!Big Grin

نقل قول: جماعــــــــــت چیکـــــــــــارا میکنیـــــــنـــــــ ؟؟↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 76
می بینی که! گفتگو میکننBig Grin

نقل قول: هه هه داری نزدیک میشی فری!!
بهتره خودت بگی اگر پی ببره کی هستی و اگر کسی باشی که جریمه شده و اکنون جریمه رو با این نام کاربری دور زدی بد جور به خدمتت رسیده میشهBig Grin

آلبوم نو که امیر تتلو داد بیرون که اونقدر ها هم باحال نبودUndecided البته از دید من ها! خونه خوبه اش خوب بود و یکی دو تای دیگه.