انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ (/showthread.php?tid=286890)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ρσєѕɪ - 03-07-2020

(03-07-2020، 21:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 20:19)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايشالا به حق ١٤ معصوم |:
اون موقع نه من راضيم نه مهسا

فوش بده مهم نيس...

مرصی مرصی ):
اگه رفتم اون دنیا هر شب میام تو خوابت نمیزارم بخابی ):
هرچند من خواب هر کی برم رویا میشه واسش :vvv

بيا تو خوابم D:
+
كادو تولدم بخوره تو سرم ي ماه از تولدم گذشت لعنتي |:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 03-07-2020

@ρυяρℓє_ѕку
To kojae
Fqt sin mikoni -_-

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - Ɗєя_Mσηɗ - 03-07-2020

(03-07-2020، 21:50)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 21:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 20:19)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايشالا به حق ١٤ معصوم |:

فوش بده مهم نيس...

مرصی مرصی ):

بيا تو خوابم D:
+

نمیام ):

نخاستی لنتی نخاستییی -_-

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 03-07-2020

(03-07-2020، 21:20)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 21:13)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 21:02)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 21:00)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 20:56)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در حد " دختر خوبیه " بسه دیگه هوم ؟ D:
یا شایدم نوشتم اون " یه دیوونه واقعیه " ._.

هر چی ک هستم بنویس D:
حاشیه نرو ایح D:

با ایح نمیتونی مخ بزنی D:
هرچی نوشتم اوکیه دیگه ؟ D:

باشه ایح D:
خودمو بنویسی حله D;

خودت کیه ؟ D: ( میخوای خفم کنی ؟ )
ی دونه زرا داریم ک چشم ^ ^

سکوووووت
عزیزم ^^

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ρυяρℓє_ѕку - 03-07-2020

@"| زَرآ |"
):

@"† No Memorise ∅"
جانم شی شی ؟ *-*
هستم ک

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ρσєѕɪ - 03-07-2020

(03-07-2020، 21:54)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 21:50)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايشالا به حق ١٤ معصوم |:

فوش بده مهم نيس...

مرصی مرصی ):

بيا تو خوابم D:
+

نمیام ):

نخاستی لنتی نخاستییی -_-
بيا دلم برات تنگ ميشه )':

نه نميخوام ._.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 03-07-2020

(03-07-2020، 21:59)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"| زَرآ |"
):

@"† No Memorise ∅"
جانم شی شی ؟ *-*
هستم ک

Y khbr drm
Dst Avl°-°

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ρυяρℓє_ѕку - 03-07-2020

(03-07-2020، 22:05)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 21:59)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@" | زَرآ |"
):

@"† No Memorise ∅"
جانم شی شی ؟ *-*
هستم ک

Y khbr drm
Dst Avl°-°

چیشده ؟ ._.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 03-07-2020

(03-07-2020، 22:05)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"| زَرآ |"
):

@"† No Memorise ∅"
جانم شی شی ؟ *-*
هستم ک

Y khbr drm
Dst Avl°-°

تا نیم دیقه دیگ نیای سرت سردره فلشخوره D:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - امیر‌حسین - 03-07-2020

(03-07-2020، 14:56)ازقدیم جاویدم گویندنصیحت کننده نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قبلا عضو این انجمن بودم.
زمانی که مدیر ناظمتون حتی نمیدونست انجمن به چی میگن :-|
کلاهم 25-26 تا ارسال داشتم بخواطر این که بتونم پ.خ بدم.
از دوران فرید رومل بجا موندم :-|
متاسفانه نام کاربریم یادم رفته بود واس همین اکانت جدید زدم که اونم اینطوری شد :-|
امیدوارم زود قضاوت کردن براتون عادت نشده باشه

(03-07-2020، 14:53)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان وقتی محروم میشد بجای زدن اکانت های دیگه صبر کنید تا محرومیتتون تموم شع
اینجوری نه اعصابتون خورد میشه نه دعوا

ابد خوردم

اون موقع شما عضو این انجمن بودی من خودم انجمن داشتم حاجی !
به تاریخ عضویتم نگا نکن