انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=142775)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - hanie directioner - 25-07-2014

(25-07-2014، 3:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکشید بیرون از شهر.  همه جا بدو خوب داره
راس میگه495

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - ღSηow Princessღ - 25-07-2014

(25-07-2014، 3:06)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا یادتون میاد یخ روز یه چیزی درباره ی شما دونستم ؟تازه اون دروغ نبود واقعی بود

به یک نفرم نگفتم

جالا شما بیا دروغم بگو

حالا هم بمیدونم باز میگین بی جنبه اما باید بدونید برای من معمه

من ممنونتم بابت اونکه نگفتی..!(((:البته دیگه کم تر کسی از اون قضیه بی اطلاعه..):

به هرحـآل مرسی..

امـا من داشتم باهات شوخی میکـردم..+_+

تهـرآنیـآ از همه قالتاق تـرن..Angel

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - ERF@N - 25-07-2014

(25-07-2014، 3:07)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:02)آღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 2:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 2:55)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 2:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که نفهمیدم ولی آفرین./.

بیدا مثل یه بغضمو بیمار

زدی تو خط رپ ._.

قدما پاپ گوش میدادی ._.

رپ ایران چرته ..
معلوم نی چی میخونه .. توشم همش فوشه ... ._.

رپ داریم تا رپ.  یکی مثل زدبازی مضخرف میگه یکی هم مثله سورنا بهرام شاهین معنی درست حسابی داره
زد بازی خیلی هم خوبه -__-

از بهرام بدم میاد :|

نترس .. ترس کار ادمایه عاقله نه من :|

ینی چی این ؟ -__-

سورنا بد نی :]

ولی انصافا بگم بضی از اهنگایه شاهینه چرت و پرته :|

مثه چیز با ترامادول با پ... :|
شاهین همه آهنگاش درجه یکن :|

به این میگن مخاطبه حرفه ای!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 25-07-2014

(25-07-2014، 3:02)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 2:57)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا تولدت ۲۶ مرداده :|

اوسکول نیستم ک ندونم :|

تولده منم ۱ اسفنده ._. از الان کادو بگیرید ._.

-_- 25 مرداده..*_*...|:

تا ساعت چند بیداری..؟!من که تا 8 9 هستـم..+_+ بیدار بمون کارت دارم.

رزی گفته بود بیست و شیش -___- ب شوهرش رفته -__- هردو پت و مت :||

فعلا هستم ._. ولی از شب ی ساعتم نخوابیدم ._.

کارتو بگو ._.

با تبلت اومدم ._.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - I r A n - 25-07-2014

(25-07-2014، 3:07)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزام چیزی بگو
حسش ب زور میاد :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - Brooklyn Baby - 25-07-2014

(25-07-2014، 3:08)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:06)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا یادتون میاد یخ روز یه چیزی درباره ی شما دونستم ؟تازه اون دروغ نبود واقعی بود

به یک نفرم نگفتم

جالا شما بیا دروغم بگو

حالا هم بمیدونم باز میگین بی جنبه اما باید بدونید برای من معمه

من ممنونتم بابت اونکه نگفتی..!(((:البته دیگه کم تر کسی از اون قضیه بی اطلاعه..):

به هرحـآل مرسی..

امـا من داشتم باهات شوخی میکـردم..+_+

تهـرآنیـآ از همه قالتاق تـرن..Angel

من؟

قالتاق؟

نوچ!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - امیررضا* - 25-07-2014

هر کی از شهر خودش تعریف میکنا

که فرقی نداره

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - ღSηow Princessღ - 25-07-2014

(25-07-2014، 3:08)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکشید بیرون از شهر.  همه جا بدو خوب داره
راس میگه495

جون خودم نه..به جون تـآرا این چشش گرفتـه..!>_<

در ضمن عکسی که گذاشتی حداقل 24 سالشه..من 14 سالم بود قدم به قاب دوربین نمیرسید..+_+

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - ERF@N - 25-07-2014

(25-07-2014، 3:09)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:07)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزام چیزی بگو
حسش ب زور میاد :|

زور بزن!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - P.K.2 - 25-07-2014

الان رفتیم تو بحثه موزیکDodgy