انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ (/showthread.php?tid=296618)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Mohlek - 01-05-2021

(01-05-2021، 13:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی تو دنیا خوشمزه تر از چیز برگره؟
کشیدن زیر کسایی که خیلی مغرورن اینجا

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 01-05-2021

(01-05-2021، 13:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای رسیدن به چیز برگر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=296628
راه جدید رو برو
راه مسدود است

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Prometheus - 01-05-2021

بوسه روی لب یار :|

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - *VENUS* - 01-05-2021

(01-05-2021، 13:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هنوز کسیو تو این انجمن ندیدم که مغرور باشه واقعا
یا شایدم بچه ها به من لطف داشتن که من مواجه نشدم با همچین چیزی
ولی اگه کسی ناراحتت کرده یا چیزی بهت گفته ، بهم بگو لطفا

(01-05-2021، 13:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 13:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هنوز کسیو تو این انجمن ندیدم که مغرور باشه واقعا
یا شایدم بچه ها به من لطف داشتن که من مواجه نشدم با همچین چیزی
ولی اگه کسی ناراحتت کرده یا چیزی بهت گفته ، بهم بگو لطفا
خخ بهار جان
من اینجا شخصیتم جوریه که اصولا کسی نمیتونه مغرور بودنشو بم نشون بده اصن با خیلیا نمیپرم که بخوان ناراحتم کنن
ولی یارو با مالش و ماساژ واس چارتا بزرگتر از خودش یه مقام گرفته
متاسفانه الان خودشو بالاتر از بقیه میبینه
طرف تا دیروز با عرض معزرت با شرت تو تاپیک عکس میزاشت دو نفر لایکش کنن لااقل
الان اومده اینجا داره چرت و پرت تف  میده جم کن عمو جم کن
چار نفر چیزی بت نمیگن دیگه تو که نباید از ملت بالا بری که

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 01-05-2021

(01-05-2021، 13:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 13:07)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژوووون :1

نمري يوخ ما يه حاجيبيش نداريما :!

:!

من برم بچه داري بچم داره گريه ميكنه :!

عع دو بار گفتم :!
ن بابا عزراییل رفیقمه فلن بام کاری نداره

برو خدا پشتو پناهت v:

آمدم :!
:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!

خدا به عقل به بي عقلان عنايت بفرما

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Đęąđ.ğïřł - 01-05-2021

پیتزا

(01-05-2021، 13:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوسه روی لب یار :|

...... :!

(01-05-2021، 13:32)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 13:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بابا عزراییل رفیقمه فلن بام کاری نداره

برو خدا پشتو پناهت v:

:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!!:!:!:!:!:!:!:​!:!:!:!::!:!:!::!:!:!::!:!::!:!::!:!:!::!:!:!:!::!!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:
خيلي جذابيد ........:!:!!:!:!:!:!:!:!:!:!::!:!:!:!:!::!:!:!:!11:!:!:!11:!

بچه شیرشو خورده ؟ عاروقشو زده دیگه ؟

(01-05-2021، 13:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 13:32)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!!:!:!:!:!:!:!:​!:!:!:!::!:!:!::!:!:!::!:!::!:!::!:!:!::!:!:!:!::!!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:
خيلي جذابيد ........:!:!!:!:!:!:!:!:!:!:!::!:!:!:!:!::!:!:!:!11:!:!:!11:!

بچه شیرشو خورده ؟ عاروقشو زده دیگه ؟

كجايي بابا:!
از اون دوران خدا رو شكر يه دو سالي گذشته :!
ديگه بقيشوخبر ندارم صاحاب بچه اومد