انجمن های تخصصی  فلش خور
» گفتگوی آزاد ، نسخه 281 « - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: » گفتگوی آزاد ، نسخه 281 « (/showthread.php?tid=250552)

RE: » گفتگوی آزاد ، نسخه 281 « - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 11-12-2015

(11-12-2015، 22:59)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 22:53)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجام
یه عادت داریم اینکه برم از جایی که نبودم  تا اینجا بخونم(:
خوبین؟ فاطیما و فاطمه(((:

(11-12-2015، 22:53)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دلم تنگ شده ها
خیلی دلم گرفته ها
همش تو خوابه من بیای
خیلی دلم گرفته ها ×!×

سلام شادیکس(:
گیتاریست فلش :|

سلام !
گیتاریست D:
گیتار رو فعلا بیخیال .. با این اهنگه خیلی انس گرفتم ♡
نشونه ها از سعید حسین (:
اوهوم
باش(:
باهاش مومنتز وان دایرکشن زدی؟دوستم خواست بزنه ناخونش درجا شکست:||
اسم و فامیلشوO__O
ریتمش خوب یا صدا طرف ؟

RE: » گفتگوی آزاد ، نسخه 281 « - sober - 11-12-2015

منم عکس بذارم؟
(:

(11-12-2015، 23:06)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم عکس بذارم؟
(:

بزار
^_^

RE: » گفتگوی آزاد ، نسخه 281 « - Apathetic - 11-12-2015

(11-12-2015، 23:04)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 22:59)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 22:53)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجام

(11-12-2015، 22:53)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دلم تنگ شده ها
خیلی دلم گرفته ها
همش تو خوابه من بیای
خیلی دلم گرفته ها ×!×

سلام شادیکس(:

سلام !
گیتاریست D:
نشونه ها از سعید حسین (:
اوهوم
باش(:
اسم و فامیلشوO__O
ریتمش خوب یا صدا طرف ؟

من کلا وان دی 3 تا اهنگ بیشتر تو عمرم گوش ندادم :|
وان دی رو خیلی دوس دارم ولی دنبالشون نمیکنم .. اصن نمیدونم این اهنگه چیه ._.
صدای طرف بد نی .. ادم رو تا حدودی میبره تو حس .. مخصوصا اون پارتیش رو که من دوس دارم .. ریتم هم خوبه !
اره اسمش تو حلق خودش .-.
از این البوم 23 مزخرف تر ندیدم .. فقط ترکی که با سیجل و جی جی خوند خوب بود .. اونم فقط بخاطر اینکه جی جی باهاش بود ! وگرنه این لیتو واقعا گند زد تو این البومش ._.
چه قدر دلم برا زدبازی تنگ شده :/

(11-12-2015، 23:07)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 23:06)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم عکس بذارم؟
(:

بزار
^_^
باشه(:
طول می کشه Big Grin

RE: » گفتگوی آزاد ، نسخه 281 « - Apathetic - 11-12-2015

فعلا خدانگهدار ..

(11-12-2015، 23:08)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 23:04)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجام

خیلی دلم تنگ شده ها
خیلی دلم گرفته ها
همش تو خوابه من بیای
خیلی دلم گرفته ها ×!×

سلام شادیکس(:

سلام !
گیتاریست D:
نشونه ها از سعید حسین (:
اوهوم
باش(:
اسم و فامیلشوO__O
ریتمش خوب یا صدا طرف ؟

من کلا وان دی 3 تا اهنگ بیشتر تو عمرم گوش ندادم :|
وان دی رو خیلی دوس دارم ولی دنبالشون نمیکنم .. اصن نمیدونم این اهنگه چیه ._.
صدای طرف بد نی .. ادم رو تا حدودی میبره تو حس .. مخصوصا اون پارتیش رو که من دوس دارم .. ریتم هم خوبه !
اره اسمش تو حلق خودش .-.
از این البوم 23 مزخرف تر ندیدم .. فقط ترکی که با سیجل و جی جی خوند خوب بود .. اونم فقط بخاطر اینکه جی جی باهاش بود ! وگرنه این لیتو واقعا گند زد تو این البومش ._.
چه قدر دلم برا زدبازی تنگ شده :/
تو بیای ÷یش دوستای من یا دایرکشنر میشی یا حالت ازشون بهم میخوره اونا حتی کارتون واندی هم میبینن و آهنگشم میزنن و سانت ÷سرارو هم میدونن:||
(:
پس خوب شد من کلا گوشش ندادم:|
زد بازی*_* لی لی حوضک و بخند مصنوعی(:

(11-12-2015، 23:14)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا خدانگهدار ..

وایسا الان عکس میذارم(:

(11-12-2015، 23:16)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 23:14)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا خدانگهدار ..

وایستاده الان عکس میذارم(:

جون من میخوای عکس بزاری?O.O

سلام امید وهلی^-^

RE: » گفتگوی آزاد ، نسخه 281 « - هلی - 11-12-2015

سلووووووووووووووم