انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 (/showthread.php?tid=117977)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - !~IмДи~! - 11-06-2014

یه سـایت سرآغ ندارین عکسـآی ماشین و موتورو ایـنامو توش بزارم ملـت کفــ کنن ؟!!!

رفـــتم آپـارات عضو شدم . . . . میخـوام همـه ی فیـلمـآیی که از جیـپ دارم تو برفــ و دریـآ رو بزآرم ..

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Ƒαкє ѕмιƖє - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:14)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه من بودم جوابی بهت می دادم که فکر شوخی با پسرا رو تا آخر عمر از سرت بیرون کنی Angel

مثلـا میگُفتی مارک ***** خودت قدیمیه ؟ :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - ERF@N - 11-06-2014

بدرود .______.

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Mason - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:14)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:12)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبل از اینکه متاهل باشم میرفتیم بوستان سعدی تو خیابون وصال شیرازی تیکه می نداختیم ..

می گفتیم هوووی یارو مارک شورتت قدیمیه :|

اگه من بودم جوابی بهت می دادم که فکر شوخی با پسرا رو تا آخر عمر از سرت بیرون کنی Angel
بله بله شما اختیار دارین .__.

چون یه بار یکیشون که اینو بهش گفتیم برگشت توپ تنیس پرتاب کرد خورد تو سر دوستم :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Dead Silence - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود .______.

رزی رو هم با خودت ببر :|

میترسم چیزی بگم دربارت ناراحت بشع :|||

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 11-06-2014

صپاص لدفن ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=118081

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Wanton - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلـا میگُفتی مارک ***** خودت قدیمیه ؟ :|

نه باید قاطعانه جواب بدی !

مثلاً بگی :

معذرت دیشب جاش گذاشتم خونتون ، امشب که اومدم پسش بده Angel

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Magical Girl - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:12)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 13:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع ولی میتوان بهش نزدیک شد:|

خوب بگو کجایی باو ریدی تو اعصابما -_- !

ی روز قرار بزار |: شاید بتوانم بی آیم |:

رزی ! غیرت خوشگله رو رو کن بی آد :|

عرفان میای یا نَ ؟ :|

من با رفیقام میام:| تو هم اگه میخوای بیای باید با رفیقات بیای:| حوصله گشت مشت ندارم. همین مونده آبروم پیش خونواده بره:|

بـآشه :| ب دوســآم میگـم بیـآن ! :|

جواب رزی رو خودت بدع :|

(11-06-2014، 14:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:06)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 13:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع ولی میتوان بهش نزدیک شد:|

خوب بگو کجایی باو ریدی تو اعصابما -_- !

ی روز قرار بزار |: شاید بتوانم بی آیم |:

رزی ! غیرت خوشگله رو رو کن بی آد :|

عرفان میای یا نَ ؟ :|
عرفان بدون من جایی نمیره خواست بره با دوستاش ( پسر ) میره .. :|

اگه هم خواس تنها بره طلاقش میدم .__.
چشب. مرضی این علامته حاکم بزرگه دور شو
اگه یه نگاه به دوستای بیشعور مرضی بندازی .. cry girl

(11-06-2014، 14:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرت و پرت :|

سعادت آباد .. جردن .. تجریش .. گیشـــآ ..

بالاشهـر ^.^

گیشا لامصب من هرروز تو پارک گفتگوش پلاس بودم :|

با دوستام میرفتیم ب پسرا تیکع مینداختیم :|

مثلا چی میگفتید ؟؟ پسره ی چیزدار ؟؟! :|||||
قبل از اینکه متاهل باشم میرفتیم بوستان سعدی تو خیابون وصال شیرازی تیکه می نداختیم ..

می گفتیم هوووی یارو مارک شورتت قدیمیه :|

بعد نمیترسیدی بت حمله ور شن ؟ پسرا یکم وحشین اخه ! Sleepy
قبایل سرخ پوستی :|

(11-06-2014، 14:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:01)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه آیس ._.

من افسرده شدم ._.

خوبه ک خوبی ._.

بچت خوبه ؟ شوهرت خوبه ؟ کتکت نمیزنه ک؟خرجی بت میده ؟ .__.

هییممم چی شُدی ؟ ._.

هیمم نه نه نه شوهرم منو میزنه اصن غیرت نداره سر من cry girl

ب شهرزاد هم اهمیت نمیده S: !

من میخوام ا صادق طلاق بگیرم ، بیا باهم طاق بگیریم .___.
بعد برید با هم ازدواج کنید:|

من ک راضیم ^____^

~~~

رزی خوشبحالت ، من همونم نمیتونم بگم .. cry girl

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - melika79 - 11-06-2014

ســلــآم ^__^

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - ERF@N - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود .______.

رزی رو هم با خودت ببر :|

میترسم چیزی بگم دربارت ناراحت بشع :|||
انتقاد اگه سازنده باشه خیلی هم خوبه:|