انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 11-10-2013

(11-10-2013، 19:45)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 19:39)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 19:38)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نتم مشکل داره اگه جواب ندادم دلخور نشین :|

کـــــــــــــــــــــــــــــــوچــــــــــــــــــــــــولــــــــــــــــــــ​ــو سیگار میکشی عمویی؟ (:
ممنون که انقدر خندوندیمون (:
برو عمو برو تا بیشتر از این خودتو ضایع نکردی؟(:
سیگار ((((((((((:

من اگه سیگار بکشم پام لب چوبه ی داره اونوخت این بچه .. DodgyDodgy

بتمرگ بینم بچه Dodgy

اصا اینو بیخیا که این سیگار میکشه -___-
میگه سیگارم خورد به تبلتم.تبلتم سوخت <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 74
اینو دیگه کجای دلم بزارم؟ :|
آخه تبلتیکه با برخورد سیگار بسوزه که تبلت نیست کاموا اِ <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 74

(11-10-2013، 19:40)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلنا ی سپاس میدادینDodgy

مگه سپاس ندادم بهتDodgy

خدایا ببین کارمون ب کجا کشیده ک فنقل بچه میگه سیگار میکشم...

منظورم ب بقیه بود.Dodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 11-10-2013

(11-10-2013، 19:46)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 19:44)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرمری؟؟؟
شیوا؟؟؟؟
رزی؟؟؟

تو از کجا میدونی من اینجام؟HuhConfusedConfused

جغد نشو که شتکت میکنم Dodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - M.K.N - 11-10-2013

(11-10-2013، 19:46)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 19:44)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرمری؟؟؟
شیوا؟؟؟؟
رزی؟؟؟

خودش با ما کاری نداره بعد میگه چرا تو گفت و گو اینجوری میکنی :|

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 11-10-2013

مرمری؟؟؟
شیوا؟؟؟؟
رزی؟؟؟

من همه چیو میدونم,بعلهBig Grin
آخه تا دو دیقه پیش ک اینجا بودی,قاعدتا الآنم باید باشی....

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 11-10-2013

نقل قول: جغد نشو که شتکت میکنم

اومدم اومدم ConfusedConfused

نقل قول: خودش با ما کاری نداره بعد میگه چرا تو گفت و گو اینجوری میکنی :|

بابا دارم ناز میکنم شما ک یا دوا میکنید یا دارید سبت میکنید من بیام بگم چی؟ماکان پبرم بغلت؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 74

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 11-10-2013

(11-10-2013، 19:47)♥AyLIn♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها واسه مهدی نخندید دوس ندارم مسخرش کنید.
داداشم ماکان:
آبجی مرمر:
رزی جونیم عمه:
لدفنUndecided

اخه حرفش احمقانه س Dodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - M.K.N - 11-10-2013

(11-10-2013، 19:50)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا دارم ناز میکنم شما ک یا دوا میکنید یا دارید سبت میکنید من بیام بگم چی؟ماکان پبرم بغلت؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 74

یا از اینورش میوفته یا اونورش :|

(11-10-2013، 19:52)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 19:50)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال بخند دنیا دو روزه DodgyBig Grin

(11-10-2013، 19:53)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 19:52)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال بخند دنیا دو روزه DodgyBig Grin

باشه <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 74

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ★BlAcK EvIl★ - 11-10-2013

نیمیرم
هههه
منم راه بدین >__<