انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ (/showthread.php?tid=268963)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - امیر‌حسین - 02-05-2018

هوووووف ..

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - ◄Iяαи► - 02-05-2018

اقا |:

گوشیم شارژ نمیشه |:

با سه تا شارژر مختلف امتحان کردم. چرا؟

(02-05-2018، 16:56)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه حالِ خرابی...

آخرش که چی؟ |:

مجبوری ادامه بدی |:

با حال خوب ادامه بده پس

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - امیر‌حسین - 02-05-2018

(02-05-2018، 17:34)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا |:

گوشیم شارژ نمیشه |:

احتمالا سوکت گوشیت خراب شد

(02-05-2018، 16:56)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه حالِ خرابی...

آخرش که چی؟ |:

مجبوری ادامه بدی |:

با حال خوب ادامه بده پس

چیزی نیست دلخوشم کنه برای ادامه بهتر!

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Dead Silence - 02-05-2018

نقل قول: اقا |:

گوشیم شارژ نمیشه |:

باطریش خراب شده :<

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Faust - 02-05-2018

(02-05-2018، 17:56)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشیم شارژ نمیشه |:

اطلاعیه نقل قول رو غیرفعال کردی ؟

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Berserk - 02-05-2018

(02-05-2018، 17:59)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2018، 17:56)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشیم شارژ نمیشه |:

پ.خ چک کن

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - ◄Iяαи► - 02-05-2018

گوشیم شارژ نمیشه |:

کلا علامت شارژ نمیادا واسه باتریه؟ |:

بدبخت شدم از ایناس که باتریش در نمیاد |:

(02-05-2018، 17:47)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2018، 17:34)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا |:

گوشیم شارژ نمیشه |:

احتمالا سوکت گوشیت خراب شد

چه حالِ خرابی...

آخرش که چی؟ |:

مجبوری ادامه بدی |:

با حال خوب ادامه بده پس

چیزی نیست دلخوشم کنه برای ادامه بهتر!

برو بابا |:

همه مشکل دارن |:

من اگه زندگیمو واست تعریف کنم یه رمان غم انگیز در میاد ازش |:

ولی کلا ولش کردم دیگه توام پیشنهاد میکنم سخت نگیری

کی یکم از دکتری حالیشه ؟ 
کمک برسونه :|

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Dead Silence - 02-05-2018

(02-05-2018، 17:59)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشیم شارژ نمیشه |:

نمیدونم چیو میگی..

(02-05-2018، 18:20)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی یکم از دکتری حالیشه ؟ 

هیچی حالیم نیست از مهرناز کمک بگیر :|

(02-05-2018، 18:20)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشیم شارژ نمیشه |:

نمیدونم چیو میگی..

(02-05-2018، 18:20)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی یکم از دکتری حالیشه ؟ 

هیچی حالیم نیست از مهرناز کمک بگیر :|

پ.خ دادم بش آف شد 
کسیو نداری ک حالیش باشه ؟ بگم بپرسی ازش