انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 (/showthread.php?tid=117977)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Magical Girl - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام ا صادق طلاق بگیرم ، بیا باهم طاق بگیریم .___.

هیمم چرا میخوای از صادق طلاق بگیری ؟ ._.

رضا طلاق بگیرم ؟ :|

همینجوری :|

یکم اذیتش کنم ^___^ :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Ƒαкє ѕмιƖє - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالت نمیکشی جلوی رضا از اُمید حرف میزنی ؟! -_-

نمیدونمـ -_- زنگ بزن از خودش رنگ مورد علاقش رو بپرس ~_~ شمارشو که داری :|

هآر هآر هآر V: من خیلی دوبهمـ زنمـ میدونمـ Angel

ازش خوشت میـآد ضایس بابا -_-*

برمـ این عکسای امینمـ رو بزنمـ تُ تاپیک بیامـ ._.

هیمم نَ :|

من با رضا الان مهربونم ._. !

گمشو عوضی :|

گُفتم کبریا شُمارشو داره نَ من که -_- !

هومم آره من دوسش دارم ! :|

پسره نصف من قَد داره بعد من دوسش داشته باشم ؟ -_-

من هیچکی رو جُز رضا دوست ندارم :|

فاطی دلم نمیاد حرص رضا رو دربیارم لامصب آخه درنمیاد :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - ERF@N - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:12)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .
مقاله انتقادی 20RAP به شاهین نجفی رو خوندید ؟

یه سلامی یه علیکی:| نع. ما لخت بودیم فرصت نبودگفتگوی آزاد نسخه ی 140 74

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Dead Silence - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرت و پرت :|

سعادت آباد .. جردن .. تجریش .. گیشـــآ ..

بالاشهـر ^.^

گیشا لامصب من هرروز تو پارک گفتگوش پلاس بودم :|

با دوستام میرفتیم ب پسرا تیکع مینداختیم :|

مثلا چی میگفتید ؟؟ پسره ی چیزدار ؟؟! :|||||

کُلا من دهنم خیلی آلودس :|

ی سری رفتیم زیر پا انداختیم ب ی پسره :||||

خیلی حال میداد تو ک نمیدونی چی میگم :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - !~IмДи~! - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:10)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:09)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـلآ به کـلمـه ی ERFAN عرفـان آلرژی پیـدا کـردم × × × × × × ×

دستِ خـودم نیسـت ... Angel
داداشای دیروز دشمنان فردا:|

تـأیید میکنـم حرفـتو

قـبـول دآرم . . . . .

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Mᴏsᴇs - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالت نمیکشی جلوی رضا از اُمید حرف میزنی ؟! -_-

نمیدونمـ -_- زنگ بزن از خودش رنگ مورد علاقش رو بپرس ~_~ شمارشو که داری :|

هآر هآر هآر V: من خیلی دوبهمـ زنمـ میدونمـ Angel

ازش خوشت میـآد ضایس بابا -_-*

برمـ این عکسای امینمـ رو بزنمـ تُ تاپیک بیامـ ._.
فاطی دلم نمیاد حرص رضا رو دربیارم لامصب آخه درنمیاد :|
چی در نمیاد؟O.o

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Mason - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:10)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:07)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان اومده جنت اباد و من از بالکن براش دست تکون میدم ..

من نمیتونم یه کلمه باهات حرف بزنم عرفان استرس میگیرم حالا دیگه از نزدیک ببینمت سکته میرم :|

رزی واقعا ؟ خدایا شکرت یکی همدرد من پیدا شد .___.
امروز بهش زنگ زدم .. عرفان خودت بقیشو بگو .__.

بقیه نداره -_- منم گفتم خدافظ :||

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Ƒαкє ѕмιƖє - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:13)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی در نمیاد؟O.o

حرص حرص :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Wanton - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:12)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبل از اینکه متاهل باشم میرفتیم بوستان سعدی تو خیابون وصال شیرازی تیکه می نداختیم ..

می گفتیم هوووی یارو مارک شورتت قدیمیه :|

اگه من بودم جوابی بهت می دادم که فکر شوخی با پسرا رو تا آخر عمر از سرت بیرون کنی Angel

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - † αƖιєη † - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:12)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .
مقاله انتقادی 20RAP به شاهین نجفی رو خوندید ؟

آهـنـگ پـروفـت نـآقـصـه ! /: