RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - ✘Nina✘ - 06-11-2015
(06-11-2015، 21:58)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم همینطوره الی
+ ما چرا تا الان بیداریم:||
فردا باید ساعت 5 صبح بیدار شم :4fv:
عقل نداریم که.منم باید 5 بیدار شم
من فردا دو تا امتحان دارم که یکیشو کلا نخوندم
RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - Berserk - 06-11-2015
(06-11-2015، 21:55)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:53)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:49)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:47)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبه..
چرا انقدر رسمی میحرفی؟مگه بار اولته بام میحرفی؟
(06-11-2015، 21:49)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:46)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Walking dead میبینی؟
واهاییی آره مگه میشه نبینم ..
تا قسمت 3 اومد دیگه ؟! T_T
اون همه آدمو فک کن گریم کردن پول دادن .. ._.
اوووف چقد خرج کردن .-. !
نهههه تا 4 اومده
اصلا من چرا دارم به سوالای شما از همدیگه جواب میدم
چقدر بی ادب شدم :4fv:
دروغ :||| ؟
جیییییییییییییغ امشب میزارم رو دان فردا صب میبینم -____-
نگیر.. بیخوده..
همش فلش بک مورگن..
بمیره آشغال:|
نه بابا می ارزه ._. ..
(06-11-2015، 21:55)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:53)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:49)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:47)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبه..
چرا انقدر رسمی میحرفی؟مگه بار اولته بام میحرفی؟
(06-11-2015، 21:49)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:46)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Walking dead میبینی؟
واهاییی آره مگه میشه نبینم ..
تا قسمت 3 اومد دیگه ؟! T_T
اون همه آدمو فک کن گریم کردن پول دادن .. ._.
اوووف چقد خرج کردن .-. !
نهههه تا 4 اومده
اصلا من چرا دارم به سوالای شما از همدیگه جواب میدم
چقدر بی ادب شدم :4fv:
دروغ :||| ؟
جیییییییییییییغ امشب میزارم رو دان فردا صب میبینم -____-
بیا از اینجا دان کن
سایت قشنگیه و دقیقه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://hastidownload.net/serial/the-walking-dead/
هر هفته دوشنبه ها که سریال پخش شد قرار میده
مرسی .. ._.
RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - Mαяѕє - 06-11-2015
(06-11-2015، 21:59)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:58)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم همینطوره الی
من فردا دو تا امتحان دارم که یکیشو کلا نخوندم ![cry2 cry2](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/newsmilies/cry2.gif)
چرا نخوابیدیمـ-___-؟
RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - Interstellar - 06-11-2015
(06-11-2015، 21:58)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ραrαηorмαL این و هم میبینی عایا؟
Fear the Walking Dead
نه میگن چرته..
ولی میخوام اونم بگیرم ببینم..
مهم نیست چی میگن..:|
شما دیدیش؟
RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - Berserk - 06-11-2015
(06-11-2015، 21:59)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم همینطوره الی
من فردا دو تا امتحان دارم که یکیشو کلا نخوندم ![cry2 cry2](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/newsmilies/cry2.gif)
آقا وضعیت من از هردوتون بدتره غر نزنید شکر گزار باشید -__-
(06-11-2015، 21:58)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:55)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:52)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ملیکا..
ا.. نه.. 4
گلن..
گلن..
گلن..
بمیره منم میمیرم..
گلنو دوس داری ._. ؟
مرد ک .-. ..
زآمبیآ نخوردنش مگه ؟ .-.
زنشم خوبه خوشگله آ .. ._.
عاشقشم..
خفه شو :|
نه نخوردنش..
عوضی نزار فش بدم بهت .. :||
مگی.. شاید مگی بمیره..
وای نه.. مگی هم نمیره..خیلی دوسش دارم..
ولی بین مگی گلن مگی بمیره :|
هر دو بمیرن مریل زنده بمونه بسته
البته از فصل 4 خبر ندارم چه بلایی سرش میاد
RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - Mαяѕє - 06-11-2015
(06-11-2015، 22:01)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم همینطوره الی
آقا وضعیت من از هردوتون بدتره غر نزنید شکر گزار باشید -__-
هـوممـ ..:|
فردا گزارش بده از کـآرات ..:|
(06-11-2015، 22:00)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:58)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Fear the Walking Dead
نه میگن چرته..
شما دیدیش؟
دو قسمت اولشو دیدم قشنگه
در مورد پخس شدن ویرووس زامبی هاس
به نظرم ببینی بهتر میشه فهمید زامبی ها چجوری به وجود اومدن و چی شد دنیا به این روز موند
RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - Interstellar - 06-11-2015
(06-11-2015، 22:01)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:58)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:55)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 21:52)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ملیکا..
ا.. نه.. 4
گلن..
گلن..
گلن..
بمیره منم میمیرم..
گلنو دوس داری ._. ؟
مرد ک .-. ..
زآمبیآ نخوردنش مگه ؟ .-.
زنشم خوبه خوشگله آ .. ._.
عاشقشم..
خفه شو :|
نه نخوردنش..
عوضی نزار فش بدم بهت .. :||
مگی.. شاید مگی بمیره..
وای نه.. مگی هم نمیره..خیلی دوسش دارم..
ولی بین مگی گلن مگی بمیره :|
هر دو بمیرن مریل زنده بمونه بسته
البته از فصل 4 خبر ندارم چه لایی سرش میاد
نمک.. :|
مرل مرده.. درل زندست البته گپ
(06-11-2015، 22:03)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2015، 22:00)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Fear the Walking Dead
نه میگن چرته..
شما دیدیش؟
دو قسمت اولشو دیدم قشنگه
در مورد پخس شدن ویرووس زامبی هاس
به نظرم ببینی بهتر میشه فهمید زامبی ها چجوری به وجود اومدن و چی شد دنیا به این روز موند
میبینمش..
اما twd یه چیز دیگست..
(06-11-2015، 22:00)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم همینطوره الی
چرا نخوابیدیمـ-___-؟
دنبال یکی ام به من ج بده
|