انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ (/showthread.php?tid=296618)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - ᗩᐯᗩ⁷ - 01-05-2021

(01-05-2021، 12:15)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 12:13)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این صد بار اندازه سن من حرف بزن بفهمم چی میگی ۰-۰
اونجاها و اون سایتای دارک مودی که تو رفتیو که همه نرفتن جون دل:|
والا

دارک مود؟

میگم الان اتکیا میرن پیش رهبری درخواست تغییر طرح پرچمو میکنن :||||||

اوهوم ۰-۰ تو یه فن فیکشن جنایی کاراگاهی ۲۱ سال به بالا دربارش نوشته بود ۰-۰
زیاد چیزی ازش نمیدونم ولی یه چیزایی شلوار حیس کننده ای ازش نوشته بود که چون نمیدونستم واقعین یا نه ترسیدم سرچ کنم ۰-۰
اسمشو خواستی بدم بخونی =/
فقط فن فیکشنش زیادی اهم اهم بود فانوسا توقع نداشتم یه بچه نوزده ساله اونجوری خفن بنویسه
دنبالش نبودما...داشتم تو واتپد دختر عموم یه نگاهی مینداختم پیداش کردم
از اونموقه معتاد فیک شدم روم تاثیر گذاشته همش چرت و پرت میاد تو ذهنم
علاوه بر انشا نوشتنم توهم زدنمم اضافه شد =.///

غلط کردن:|
همین الان افتخار دادم آواتارمو عوض کردم:^

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 01-05-2021

به این نتیجه رسیدم که

زندگی برای من فقط خار داره....

(01-05-2021، 12:22)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 12:15)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارک مود؟

میگم الان اتکیا میرن پیش رهبری درخواست تغییر طرح پرچمو میکنن :||||||

اوهوم ۰-۰ تو یه فن فیکشن جنایی کاراگاهی ۲۱ سال به بالا دربارش نوشته بود ۰-۰
زیاد چیزی ازش نمیدونم ولی یه چیزایی شلوار حیس کننده ای ازش نوشته بود که چون نمیدونستم واقعین یا نه ترسیدم سرچ کنم ۰-۰
اسمشو خواستی بدم بخونی =/
فقط فن فیکشنش زیادی اهم اهم بود فانوسا توقع نداشتم یه بچه نوزده ساله اونجوری خفن بنویسه
دنبالش نبودما...داشتم تو واتپد دختر عموم یه نگاهی مینداختم پیداش کردم
از اونموقه معتاد فیک شدم روم تاثیر گذاشته همش چرت و پرت میاد تو ذهنم
علاوه بر انشا نوشتنم توهم زدنمم اضافه شد =.///

غلط کردن:|
همین الان افتخار دادم آواتارمو عوض کردم:^

عجب
من فن فیکشنو اینا نمیخونم
حتی مانگا هم نمیخونم
فقط گاهی اوقات اگ نت یاری کنه انیمه میبینم( تو یه روز معمولا اگ بخوام ۱۲ قسمت میبینم :/ )

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - THEDARKNESS - 01-05-2021

@"AVA_MADI*"
هی اوتاکو برگشت

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 01-05-2021

هي خدا
كدوم ادم شريفي با هم صحبت ميكنه ):

(01-05-2021، 12:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هي خدا
كدوم ادم شيفي با هم صحبت ميكنه ):

برو با حسام گپ بزن

(01-05-2021، 12:38)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 12:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هي خدا
كدوم ادم شيفي با هم صحبت ميكنه ):

برو با حسام گپ بزن

:!
رفته خرخوني كنه :!

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Mohlek - 01-05-2021

دو دیقه نباشیم همه حوصلشون میپوکه
ولی هیشکی نی
یه ک*** نیس حال مارو خوب کنه
هه

(01-05-2021، 12:39)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 12:38)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو با حسام گپ بزن

هستیم

(01-05-2021، 12:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی هیشکی نی
هه

منحرفم یا واقعا همونو میگی؟

(01-05-2021، 12:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی هیشکی نی
هه

(01-05-2021، 12:39)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هستیم

:1
زشتــه

@"Musalick"
هوادار زیاد داری