انجمن های تخصصی  فلش خور
•°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• (/showthread.php?tid=284169)

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Ɗєя_Mσηɗ - 14-05-2020

(14-05-2020، 4:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی نهمو 20 نگیری بهتره فقط واسه ی بقا زندگی کنی

بیا جا من بده ببینم ^^

بحثم که عوض کردی لقب نگفتی D:

(14-05-2020، 4:30)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 4:23)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکوفه هم که نه شکوووووووفههههههه .. اصن پربار D:

ریاضی |:

با بروبچ تون بشین تقلب کن .. البته اگ پایه باشن !

اینا همشون پایه ی گرفتنن -_- به زور یکیو پیدا کنم بده ^^

(14-05-2020، 4:33)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا انقد نخون ، همونیم ک قبلا بلد بودی یادت میره
ریاضی نهم چیزی نیس .
شاخ غول اصلی دبیرستانو کنکوره ک باید بشکنی .

همینو بگو -_-
الان مشکلم اینه میترسم بخابم ، مث امتحان دیروز خواب بمونم !

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - ρυяρℓє_ѕку - 14-05-2020

(14-05-2020، 4:38)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 4:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی نهمو 20 نگیری بهتره فقط واسه ی بقا زندگی کنی

بیا جا من بده ببینم ^^

بحثم که عوض کردی لقب نگفتی D:

(14-05-2020، 4:30)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 4:23)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی |:

(14-05-2020، 4:33)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا انقد نخون ، همونیم ک قبلا بلد بودی یادت میره
ریاضی نهم چیزی نیس .
شاخ غول اصلی دبیرستانو کنکوره ک باید بشکنی .

همینو بگو -_-
الان مشکلم اینه میترسم بخابم ، مث امتحان دیروز خواب بمونم !

خب تو ک اینقد میترسی چرا بیدار میمونی ؟ D:
یا اینوری یا اونوری ! D:
من امتحان شیمی داشتم دیر براش فرستادم گفتم قبول میکنین ؟ گفت نه گفتم خب پس مرسی (((:

( با گوشیم نمیتونم نقل قولارو جدا کنم )

(14-05-2020، 4:43)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تو ک اینقد میترسی چرا بیدار میمونی ؟ D:
یا اینوری یا اونوری  ! D:
من امتحان شیمی داشتم دیر براش فرستادم گفتم قبول میکنین ؟ گفت نه گفتم خب پس مرسی (((:

( با گوشیم نمیتونم نقل قولارو جدا کنم )

خوابم نمیبره اخه !
D:
من از خواب پاشدم دیدم تایمش تموم شده ، نه گذاشتم نه برداشتم زنگ زدم بهش بعد نیم ساعت دیر تر فرستادم ولی اصلاح کرد ^^

فدا یه تار موت -.-

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Jack Daniel'ѕ - 14-05-2020

قیافتونم داره شبیه برگه امتحان میشه
ول کنید (:

(14-05-2020، 4:50)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیافتونم داره شبیه برگه امتحان میشه
ول کنید (:

تو مگه نرفتی بگیری بخوابی؟ ^^

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 14-05-2020

(14-05-2020، 4:38)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی |:

ب هر حال موفق باشی .

(14-05-2020، 4:56)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی |:

ب هر حال موفق باشی .

مرسی عزیزم (:
همچنین *_*

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - لــــــــــⓘلی - 14-05-2020

(14-05-2020، 4:57)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 4:56)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی |:

ب هر حال موفق باشی .

مرسی عزیزم (:
همچنین *_*

بیداری هنوو؟

(14-05-2020، 5:08)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیداری هنوو؟

اره  Big Grin

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - لــــــــــⓘلی - 14-05-2020

(14-05-2020، 5:11)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 5:08)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیداری هنوو؟

اره  Big Grin

چراا؟