انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】 (/showthread.php?tid=99678)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】 - ERF@N - 04-04-2014

(04-04-2014، 0:54)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 0:53)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینم تو اینتا چیکار میکنی؟
هان؟
اینجا رو وولییش
اونجا چیکار می تونی بکنی خداییش؟

یه طوری میگه انگار اینجا چیکارش کردم :|

سیخش زدیSmile

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】 - ツClas$i☪ J☯ ツ - 04-04-2014

اغا خدا بیکار نیس بشینه انجا ببینه چه خبرع =ا
این میگه خدا اینو ادم کن
اون میگه شاهده
اصن یه وضعیه =ا

(04-04-2014، 0:54)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم روانی میشم

حالم خعلی بدع

چرا؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】 - Wanton - 04-04-2014

(04-04-2014، 0:55)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه این که اصن هیچکار نکردی!
فعلا بیا با هم فکر کنیم که من یه درصد بن شدم Big GrinBig GrinBig Grin

الان که فک میکنم دو درصد بن شدی Angel

که اونم دلیلش موجهِ !

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】 - † αƖιєη † - 04-04-2014

(04-04-2014، 0:47)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 0:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 0:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 0:35)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 0:32)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس من بن کردم؟

ChaRisMaامروز, 01:55کاربرِ  محروم شدهکاربر: sana333a

صدات نمیاد ^_^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up.iranbaxforum.ir/uploads/4562f09a86fe1.png

فکر کردی ما نمیدونیم با فتوشاپ سریع اسمارو عوض می کنی:|

فکر کردی ما خریم ؟
این رفتارای نامردانه بدون شک از عرفانه :|

اصلا اون لحظه گوشی دستم نبود .رفته بودم آب بخورم. برگشتم بن شده بود. تو از من خاطره بد داری بهم تهمت نزن
اره اره تو راس میگی :|
فقط تویی که نامردی و میزنی زیر همه چی :|
خدایی ایمان اگه بنش کرده بود مرض داش دوباره درش بیاره ؟ :|
تو هم کم دروغ نمیگی /:
قضیه شبیه همون عکس فاطی شده :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】 - ツClas$i☪ J☯ ツ - 04-04-2014

(04-04-2014، 0:57)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 0:55)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که اونم دلیلش موجهِ !

فهمیدمممممممممممممم!!!!!!

عرفان دلیل محرومیت من رو چی گذاشته بودی؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】 - Wanton - 04-04-2014

(04-04-2014، 0:58)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره اره تو راس میگی :|
فقط تویی که نامردی و میزنی زیر همه چی :|
خدایی ایمان اگه بنش کرده بود مرض داش دوباره درش بیاره ؟ :|
تو هم کم دروغ نمیگی /:
قضیه شبیه همون عکس فاطی شده :|

تو اگه ترشی نخوری یه چیزی میشی AngelHeart

(04-04-2014، 0:58)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2014، 0:57)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که اونم دلیلش موجهِ !

فهمیدمممممممممممممم!!!!!!

عرفان دلیل محرومیت من رو چی گذاشته بودی؟

رکی هرجور خواستی فکر کن. مگه من محرومت کردم:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】 - ღSηow Princessღ - 04-04-2014

خیلی معذرت میخوامـ که پریدمـ وسط...

اون کاربرو عرفان محــرومـ کرده!...

|:

کسی نود رو نگاه می کنه؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【104】 - ஐற£ℒἶ†дஐ - 04-04-2014

نمی دونم هلن فقط خیلی حالم بده

برم بخوابم