انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=136439)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 15-07-2014

(15-07-2014، 1:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:43)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:39)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا با يه دختر سوار ماشين بودى؟((((:
اره  ولی تو مرحله فک کنم ::|

دخترا زير ابى ميرن:/\

پرىBig Grin

خخخخخخخ ترکیدم ازخنده پسرخعلی باحاله {=
أنشب روحيم خوب بود گفتم يه حالى بهتون بدم((:
Big Grin

خخخخخ

فداکاریت ب پهنا به سختی توحلقم (=

تیکه جدیدو شنیدی>؟؟؟

میگه برزیلتیم داوووش خخخخ {=

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - S R U H - 15-07-2014

تارا جواب بده |||||:

من واقعا متاسفم ولی

باید اینو بگی ....

من باید بدونم

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 15-07-2014

(15-07-2014، 1:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشکی منو دوست نداره ! ._.

من ی دختر چرت و مضخرفم دقت کردین ؟ .-.

.__.
تو گالومى:|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Brooklyn Baby - 15-07-2014

(15-07-2014، 1:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خف بمیر خفه شو ._.

تو خیلی هم دوس داشتنی هسی ._. !

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - T A R A - 15-07-2014

مرضی نرو !
__

سلام آیسی !
خوبی عشقول؟! ^_^*

__
سروش -_-
قبلا در مورده این موضوع حرف زده بودیم !
در ضمن !
تو الان زن داری پس به فکره این چیزا نباش

(15-07-2014، 1:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:49)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره |||||:

خیلی

مرسی ._.
من پسر خیلی گلی هستم |:

درسته ؟!؟!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 15-07-2014

(15-07-2014، 1:49)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا جواب بده |||||:

من واقعا متاسفم ولی

باید اینو بگی ....

من باید بدونم

من جاش میگم ..

ب درد هم نمیخوردین .. وَ سلام .. ! برو سراغ یکی دیگه داداش من برو ..

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 15-07-2014

نه ولی من هنو دوست دارم ._.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 15-07-2014

(15-07-2014، 1:50)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__.
تو گالومى:|

گالوم خودتیییی هیممـ :rum:

(15-07-2014، 1:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خف بمیر خفه شو ._.

تو خیلی هم دوس داشتنی هسی ._. !

نه من خیلی چرت و پرو و بی منطق و لوس و بی جنبم ._. !

(15-07-2014، 1:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی نرو !
__

سلام آیسی !
خوبی عشقول؟! ^_^*

__
سروش -_-
قبلا در مورده این موضوع حرف زده بودیم !
در ضمن !
تو الان زن داری پس به فکره این چیزا نباش
دروغ گفتم ندارم |:

یه مهراوه بود که اونم با امیر بود

تارا من نگرانم...