انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ (/showthread.php?tid=296618)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - shghyegh - 01-05-2021

(01-05-2021، 11:32)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولدت مبارک

ممنااان nky

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - ᗩᐯᗩ⁷ - 01-05-2021

حال سلام ۰-۰
حال و احوال ۰-۰

@THEDARKNESS
اونی چان ببخشید نبودم بخدا این چند روز انقد سناریو چرت و پرت تو ذهنم ساخته بودم روم اثر کرده بود افسرده شده بودم ۰-۰ 8

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

تچکر بابت اون پرچم اتکی ۰-۰
میزارمش آواتارم :^

@"Alien"
استاد طبق توضیحات واضحی که برای اونی چان شرح دادم لطف کن تو اون پنج سال زندان یه رحمی قائل شو 129f

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 01-05-2021

(01-05-2021، 12:03)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 12:02)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس خدا رو شك :1

ديگه چخبر حاجي
والا سلامتیت
درس و اینا ریخته همینجوری
حال و حوصله هم نداریم بخونیم

بــــــــوم :!
نميدونم چرا چن وقته فكر ميكننم چرا من كه يه سالب فلش خورو ميشناختم اون موقع ثبت نام نكردم :!
سلــآمت باشي
بوم:!
بخ بختي:1

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - *VENUS* - 01-05-2021

(01-05-2021، 12:02)Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهااااااااارررررر

یا خدا O_O

بلهههههههههههههه

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - امیر‌حسین - 01-05-2021

(01-05-2021، 12:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 12:02)Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهااااااااارررررر

یا خدا O_O

بلهههههههههههههه

پابجیو ولششش بیا کالااااف

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 01-05-2021

(01-05-2021، 12:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

الان کودتا میکنن

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Mohlek - 01-05-2021

(01-05-2021، 12:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 12:03)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا سلامتیت
درس و اینا ریخته همینجوری
حال و حوصله هم نداریم بخونیم

نميدونم چرا چن وقته فكر ميكننم چرا من كه يه سالب فلش خورو ميشناختم اون موقع ثبت نام نكردم :!
سلــآمت باشي
خوبه تو تازه ثبت نام کردی
من پنج تا اکانت زدم همش بن شد
اینو با چنگ و دندون حفظ کردیم

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Prometheus - 01-05-2021

(01-05-2021، 12:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال سلام ۰-۰
حال و احوال ۰-۰

@THEDARKNESS
اونی چان ببخشید نبودم بخدا این چند روز انقد سناریو چرت و پرت تو ذهنم ساخته بودم روم اثر کرده بود افسرده شده بودم ۰-۰ 8

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

@"Alien"
استاد طبق توضیحات واضحی که برای اونی چان شرح دادم لطف کن تو اون پنج سال زندان یه رحمی قائل شو 129f

بیینم چی میشه

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 01-05-2021

(01-05-2021، 12:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 12:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــآمت باشي

:!
منم اين اكانتم هنگ كرده بود
يه اكانت زدم امروز ديدم بنه :1

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 01-05-2021

(01-05-2021، 12:09)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 12:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:!
منم اين اكانتم هنگ كرده بود
يه اكانت زدم امروز ديدم بنه :1
Be1!