انجمن های تخصصی  فلش خور
چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ (/showthread.php?tid=96497)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - gomnam - 26-03-2014

بابا من تازه مشکل بحثمون رو می فهممم 
ببینید منظور شما از این که هر کس تو راه کشورش کشته بشه شهیده اینه که این فرد آدم ارزشمندیه من به هیچ وجه تکرار می کنم به هیچ وجه منکر این نیستم حق باشماست حتی کشته های آمریکایی هم برای ملتشون افراد بزرگ و دارای ارزشی هستند خوب تو اون که کی نیست ولی خوب خداییش تو همین جنگ ایران و عراق ما درسته واسه کشته های عراقی ها حرمت قائل بودیم ولی ارزش نه یعنی واسه مون عزیز نبودن ولی واسه خود ملتشون حتما عزیز و ارزشمند بودن 
 اما اون شهیدی که من می گم دارم توی اسلام رو می گم (ما دو نفر چهار ساعته داریم درباره ی دوتا چیز جدا بحث می کنیم )
من شاید سورنا و آریوبرزن رو شهید (با اون تعریف اسلامی ش )ندونم ولی به اندازه ی شهید همت براشون (مخصوصا آریوبرزن )احترا م و ارزش قائلم و عاشقشونم

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - _єяяσя_ - 26-03-2014

ke intor

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - S R U H - 26-03-2014

برای هر ملتی کشته شدگانش شهید محسوب میشوند و ما حق نداریم بگیم که فقط کشته شدگان ما شهید محسوب میشوند

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - عاشق الکترونیک - 26-03-2014

منظور این تاپیک شهادت در راه خدا هستش
و اینکه چرا میگیم شهدای ما در راه خدا شهید شدن اینه که چون اونا در راه دفاع از کشورشون شهید شدن و کشور ما هم اسلامی هستش...

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - Sina_0611 - 26-03-2014

یکی تو کربلا بمیره بش میگن شهید ؟

اولا این تایپ داره میگه تو جمهوری اسلامی چه کسانی رو شهید محسوب میکنن دوما مگه عراق اسلامی نبود زمان جنگ ایران و عراق پس باید گفت اونها هم در راه اسلام شهید شدن ولی تنها فرقی که ما و عراق داشتین در نژاد بود پس باید بگیم ما در راه کشور شهید دادیم

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - gomnam - 26-03-2014

بابا شهید مال ایران نیست مال هیچ کشوری نیست شهید مال اسلامه 
اتفاقا نصف دشمنی عراقی ها(حزب بعث)با ما سر اسلامی بودنمون بوده یه کم به خاطرات اون موقع مراجعه کنید

چرا اطلاعات غلط میدی جنگ ایران و عراق برای حق تصاحب اروند رود بود و مناطق نفتی بود چون تو اون قرار داد الجزایر نوشته شده بود که هردو کشور حق دارن بر روی اروند رود کشتی رانی کنن و 6 ماه قبل از جنگ بین ایران و عراق درگیری مرزی اتفاق افتاد و اخر عراق به بهانه ورود نیروهای ایرانی به قلمرو ابیش در اروند رود به ایران حمله کرد

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - Thyme - 26-03-2014

به نظرم این تایپک بسته شه بهترع!
چون بحث دارع به انحراف کشیدع میشع!
بعضیا چرا حقیقت رو قبول نمیکنن....؟

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - S R U H - 27-03-2014

(26-03-2014، 20:35)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرم این تایپک بسته شه بهترع!
چون بحث دارع به انحراف کشیدع میشع!
بعضیا چرا حقیقت رو قبول نمیکنن....؟

چی میگی من دارم از نژاد اریایی ملت ایران دفاع میکنم