انجمن های تخصصی  فلش خور
ریشه ترک... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+--- موضوع: ریشه ترک... (/showthread.php?tid=924)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: ریشه ترک... - آریوبرزن - 09-08-2012

(09-08-2012، 22:36)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقوام شمال ايران هم نژاد آرياي ندارن (خودم) و خيلي قبلتر از آرياي ها ساكن اينجا بودن!
اين هيچ ربطي نداره!

روچه حسابی این حرف رو میزنید سروش جان؟.اتفاقا مردم شمال ایران از دست نخورده ترین نژادهای آریایی هستن.

اما در مورد پست جناب صابر:
آیا به نظر شما انسانهای متمدن آریایی که بشر مدیون اونهاست با سیاه پوست ها یا زردپوست های وحشی یا یهودیان جنایتکار تفاوتی ندارن؟

RE: ریشه ترک... - ☭Nicola☭ - 09-08-2012

دریک مورد عرض کنم دانشگاه های شوروی دانشگاه های خوبی بودن به خصوص در زمینه سیاست.
مثلا من خیلی دانشکده نظامی فرونزه رو دوست دارم.

جناب آریو برزن این چه سخنی است که گفتید؟Angry
به سیاه پوستان وزرد پوستان وسایر اقوام برای چه توهین می کنید؟Angry

(09-08-2012، 22:48)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دریک مورد عرض کنم دانشگاه های شوروی دانشگاه های خوبی بودن به خصوص در زمینه سیاست.
مثلا من خیلی دانشکده نظامی فرونزه رو دوست دارم.

جناب آریو برزن این چه سخنی است که گفتید؟Angry
به سیاه پوستان وزرد پوستان وسایر اقوام برای چه توهین می کنید؟Angry

خواهش جو سازی نکنید.
من دارم از رو منطق صحبت می کنم.چیز مشخصی هست که اریایی ها به خاطر خدمتی که به بشر کردن از سایر ملل برتر هستن

RE: ریشه ترک... - SABER - 09-08-2012

نقل قول: اما در مورد پست جناب صابر:
آیا به نظر شما انسانهای متمدن آریایی که بشر مدیون اونهاست با سیاه پوست ها یا زردپوست های وحشی یا یهودیان جنایتکار تفاوتی ندارن؟
ببین یک فرد رو در نظر بگیر که در کشور A می اد.

کشور A دارای سه نژاد x , y , z است که نژاد x در مثلا هزار سال پیش خدمات خوبی انجام داده و دو نژاد دیگه این طوری نبودن.

حال کشور یک کشور دموکراسی است که رئیس جمهور با رای مردم انتخاب می شه و نمایندگان مردم و غیره...
یعنی مثل الان کشورها مثل ....

حال فرض کن شما می خوای بدنیا بیایی در این کشور!!!

آیا دست خودت است که جزوه کدوم نژاد باشی؟؟؟؟ که حالا به نژادت تاکید داری؟؟؟؟ برای این امر زحمتی کشیدی که مدعی هستی؟؟؟

آیا اصلا تو نقشی در خدمات گذشتگان هم نژادت داشتی که مدعی هستی؟؟؟؟؟

به قول معروف که پدر تو فاضل، از فضل پدر تو را چه حاصل؟؟؟
چون پسر فاضل شدی بیش تر از دیگران حق می خوای؟؟؟؟ اصلا مگه دست هر فرد هست که پسر کی بشه!!!

باید دید خود شما خودت چند مرده حلاجی ...

الان اگر شما در نژاد زرد پوست به دنیا می امدی و همین ادم بودی ادم پستی بودی؟؟؟؟

چه ربطی داره...

نقل قول: من دارم از رو منطق صحبت می کنم.چیز مشخصی هست که اریایی ها به خاطر خدمتی که به بشر کردن از سایر ملل برتر هستن
همچین چیزی نیست.
این یک جور فرضیه نژاد پرستانه است.

اون بیچاره ها که گناهی نکردن که سیاه باشن یا زرد پوست وخداوند این طور مقرر کرده ودست خودشون نبوده.
درضمن کی گفته که سیاهان یا زردها یا یهودیان بیخود بودند؟
تمام قهرمانان دوی جهان در هردوره المپیک سیاه هستند.وافرادی سخت کوش هستند.
زرد پوست ها نیز تلاش وسخت کوشی زیادی دارند ونتیجه اش اینه که چین امروز از همه وضعش بهتره.
یهودیان داشنمندان بزرگی داشتن.کاشف استون حاییم وایزمن یهودی بوده,نیوتن یهودی بوده.انیشتین یهودی بوده و...

این فرضیه های نژادی وطبقه بندی های نژادی پوچ است واز نظر تمام فلاسفه واخلاق انسانی رد شده.

(09-08-2012، 22:59)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اما در مورد پست جناب صابر:
ببین یک فرد رو در نظر بگیر که در کشور A می اد.

کشور A دارای سه نژاد x , y , z است که نژاد x در مثلا هزار سال پیش خدمات خوبی انجام داده و دو نژاد دیگه این طوری نبودن.

حال کشور یک کشور دموکراسی است که رئیس جمهور با رای مردم انتخاب می شه و نمایندگان مردم و غیره...
یعنی مثل الان کشورها مثل ....

حال فرض کن شما می خوای بدنیا بیایی در این کشور!!!

آیا دست خودت است که جزوه کدوم نژاد باشی؟؟؟؟ که حالا به نژادت تاکید داری؟؟؟؟ برای این امر زحمتی کشیدی که مدعی هستی؟؟؟

آیا اصلا تو نقشی در خدمات گذشتگان هم نژادت داشتی که مدعی هستی؟؟؟؟؟

به قول معروف که پدر تو فاضل، از فضل پدر تو را چه حاصل؟؟؟
چون پسر فاضل شدی بیش تر از دیگران حق می خوای؟؟؟؟ اصلا مگه دست هر فرد هست که پسر کی بشه!!!

باید دید خود شما خودت چند مرده حلاجی ...

الان اگر شما در نژاد زرد پوست به دنیا می امدی و همین ادم بودی ادم پستی بودی؟؟؟؟

چه ربطی داره...

ببینید جناب صابر حرف شما از یک بابت صحیحه.
ولی بحث من در ژنتیک هست.متمدن بودن،شریف بودن،اصیل بودن در خون آریایی ها هست که در سایر نژادها نیست.
تاریخ خودش بزرگترین مصداق برای اثبات حرف من هست.ببینید در گذشته بزرگترین و متمدنترین مردمان جهان دو ملت ایران و روم بودن که هردو آریایی هستن.بسیاری از چیزهایی که الان در جهان کنونی داره استفاده میشه الهام گرفته از این دو کشور هست.
مثل بحث حقوق بشر،مجلس سنا،و خیلی از چیزهای دیگه.شاید اگر آریایی ها نبودن جهان اینقدر پیشرفت نمی کرد.
موضوع اصلی اینکه گل آریایی ها از سایر ملل برتر هست.
خوب کسانی مثل مغولها وحشی و بی تمدن بودن و هنوز هم همینجوری هستن.
کسانی مثل عرب ها تن پرور و مفت خور بودن و هنوز هم اینطوری هست.
کسانی مثل یهودیان جنایتکار و موذی بودن و هنوز هم اینجوری هستن. و تغییری در نسلشون ایجاد نشده.

RE: ریشه ترک... - SABER - 09-08-2012

نقل قول: ببینید جناب صابر حرف شما از یک بابت صحیحه.
ولی بحث من در ژنتیک هست.متمدن بودن،شریف بودن،اصیل بودن در خون آریایی ها هست که در سایر نژادها نیست.
تاریخ خودش بزرگترین مصداق برای اثبات حرف من هست.ببینید در گذشته بزرگترین و متمدنترین مردمان جهان دو ملت ایران و روم بودن که هردو آریایی هستن.بسیاری از چیزهایی که الان در جهان کنونی داره استفاده میشه الهام گرفته از این دو کشور هست.
مثل بحث حقوق بشر،مجلس سنا،و خیلی از چیزهای دیگه.شاید اگر آریایی ها نبودن جهان اینقدر پیشرفت نمی کرد.
کسانی مثل یهودیان جنایتکار و موذی بودن و هنوز هم اینجوری هستن. و تغییری در نسلشون ایجاد نشده.
ببینید شما نباید به همه تعمیم بدی.
این کار درستی نیست.

مثلا دو ادم داریم.

که می خواهیم برای یک پست مدیریتی برای مثلا شرکت بزرگ مایکروساف انتخاب کنیم.
یکی اریایی(یا رومی) و یکی عرب.

میزان و شاخص شایسته بودن این دو فرد برای این پست مدیریتی چیست؟

کسی نمی گوید تو اریایی هستی بیا مدیشو ر و تو که عربی برو پی کارت.
این کار اصلا عقلانی نیست.

می ایند دانش و رزومه خود فرد(و نه نژادش) رو می سنجن می بینن کدوم بهتره و مدیرش می کنن.

پس این حرف شما رو نمی شه به همه تعمیم داد.
مثلا شما می گی من اریایی هم برترم ولی ممکنه از یک عرب از نظر موارد مورد سنجش در شایستگی پست تر باشی و این حرفت که اریایی هستی حرف بی معنی و بی ربطی است.

نقل قول: تاریخ خودش بزرگترین مصداق برای اثبات حرف من هست.ببینید در گذشته بزرگترین و متمدنترین مردمان جهان دو ملت ایران و روم بودن که هردو آریایی هستن
رومی ها فکر نکنم آریایی بوده باشن؟
چون به هنگام مهاجرت رمیان اولیه که اصلا آریایی هم نبودن وچند قوم بربر بودند به ناحیه رم رفتند ورمولوس پس از چندی رم را بنا وفرمانروایی رم را ساخت.
نقل قول: کسانی مثل عرب ها تن پرور و مفت خور بودن و هنوز هم اینطوری هست.
این طور نیست.پیامبر وائمه هم جزو اعراب بودند.
نقل قول: کسانی مثل یهودیان جنایتکار و موذی بودن و هنوز هم اینجوری هستن. و تغییری در نسلشون ایجاد نشده
.
همه اونها این طور نیستن.
نقل قول: مثل بحث حقوق بشر،مجلس سنا،و خیلی از چیزهای دیگه.شاید اگر آریایی ها نبودن جهان اینقدر پیشرفت نمی کرد.
خب در این زمینه روم وایران بر تر بودند اما باید دقت داشت سایر نژاد ها هم به پیشرفت های زیادی رسیدن.نژاد زرد به مثال چینی ها مثلا در کشف کاغذ وساخت باروت یا ارتش بزرگ ودیوار چین وارتش شکوهمندشان در قدیم.
وحتی مغولان در بین خودشان آدابی ویژه دارند وامروزه مردمان آرامی هستن.ودر اهلی کردن حیوانات وشکار بوسیله پرندگان مهارت ویژه ای دارند.
درمورد یهودیان وسیاهان نیز گفتم.
یا سرخپوست ها که علم ومهارت بالایی داشتند به صورتی که می توانستند با گذاشتن گوش خود بر زمین تا مایل ها صدای جنبدگان روی زمین را بشنوند.

هر نژادی یک خصوصیتی داره اما بر طبق قوانین انسانی با هم برابرند.

(09-08-2012، 23:20)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ببینید جناب صابر حرف شما از یک بابت صحیحه.
ببینید شما نباید به همه تعمیم بدی.
این کار درستی نیست.

مثلا دو ادم داریم.

که می خواهیم برای یک پست مدیریتی برای مثلا شرکت بزرگ مایکروساف انتخاب کنیم.
یکی اریایی(یا رومی) و یکی عرب.

میزان و شاخص شایسته بودن این دو فرد برای این پست مدیریتی چیست؟

کسی نمی گوید تو اریایی هستی بیا مدیشو ر و تو که عربی برو پی کارت.
این کار اصلا عقلانی نیست.

می ایند دانش و رزومه خود فرد(و نه نژادش) رو می سنجن می بینن کدوم بهتره و مدیرش می کنن.

پس این حرف شما رو نمی شه به همه تعمیم داد.
مثلا شما می گی من اریایی هم برترم ولی ممکنه از یک عرب از نظر موارد مورد سنجش در شایستگی پست تر باشی و این حرفت که اریایی هستی حرف بی معنی و بی ربطی است.

درسته منم موافقم با این حرف.
منم نگفتم که صد درصد اریایی ها از یک قوم برتر هستن.مثلا امکان داره یک عرب تحصیل کرده باشه و یک انسان فرهیخته باشه.ولی یک اریایی مثلا ایرانی یک آدم دزد و معتاد باشه.
خوب مسلمه که اون شخص عرب از لحاظ معیارهای اجتماعی از اون شخص آریایی برتر هست.
منظور من کلی بود.یعنی منظورم این بود که اکثریت آریایی ها برتر هستن نه اینکه صد درصدشون.

RE: ریشه ترک... - ps3000 - 09-08-2012

اين بحث نژاد رو بيخيال بشيد!
چون اينجوري باشه خلوص نژادي من از همه بيشتره پس از همه برترم