انجمن های تخصصی  فلش خور
هشتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسابقات انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- انجمن: مسابقات انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- موضوع: هشتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) (/showthread.php?tid=51236)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: هشتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - SABER - 15-09-2013

نقل قول: میگم اخرم باشه مهم نیست!چه چهارم
شما باید رکورد های شرکت کنندگان رو به ترتیب مرتب کنید.
فرق می کنه.
این چه وضعیه قاطی و درهم نوشتی.
هفت دوره قبل همین طوری می نوشتند برگزار کنندگان که شما این طور نوشتی؟؟

RE: هشتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - CTG - 15-09-2013

Big Grin
امتیاز من شد 19

RE: هشتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - امیررضا* - 15-09-2013

(15-09-2013، 17:50)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: میگم اخرم باشه مهم نیست!چه چهارم
شما باید رکورد های شرکت کنندگان رو به ترتیب مرتب کنید.
فرق می کنه.
این چه وضعیه قاطی و درهم نوشتی.
هفت دوره قبل همین طوری می نوشتند برگزار کنندگان که شما این طور نوشتی؟؟

دوره ی قبل که من برگزار کردم ترتیب داشت

باشه درست می کنم

RE: هشتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - SABER - 15-09-2013

سلام.
دوستان زمان مسابقه تمام شد.
نفرات برتر شماره کارت + نام صاحب کارت رو برای من پیغام خصوصی کنن(ترچیحا بانک ملی)

با سپاس.

RE: هشتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - homayoonsabet - 15-09-2013

من همينجا از آقا اميررضا و آقا صابر به خاطر برگزاري اين مسابقات خوب و و جالب تشكر ميكنم
( پاچه رو خوب خوردم يا بايد بازم تمرين كنم Big Grin )

RE: هشتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - homayoonsabet - 15-09-2013

پيامو فرستادم

(15-09-2013، 22:40)shayan15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حروم خور ها
اینا پولشون کجا بود
آدمای خودشونو اول میکنین ای اینکه اکانت خودشونه.
من رتبم درست بود و قبت کردم.
خوب هر کسی می تونه ادعای شما رو بکنه، وقتی ثبت نشده ما از کجا باید بفهمیم درسته.
پس این حرف های شما بی ارزش است.

ما هفت دوره برگزار کردیم شما کجا بودی!!! که الان می ای درباره مسابقات نظر می دی....
بازم حرف رو هوا و بی مدرک.

منتظر شماره کارت نفر سوم هستیم.

RE: هشتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - **MOHAMMAD** - 16-09-2013

صابر جان حداقل ی بازی جذابی رو انتخاب کنید..
دوره قبلی خیلی بازیه قشنگی بود...
دوره بعدی رو خواهشا ی بازی بهتری رو بزارید..
ممنون

RE: هشتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - homayoonsabet - 16-09-2013

(15-09-2013، 22:40)shayan15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حروم خور ها
اینا پولشون کجا بود
آدمای خودشونو اول میکنین ای اینکه اکانت خودشونه.
من رتبم درست بود و قبت کردم.
كجاش آدماي خودشونو اول ميكنن
الآن من از نظر شما آدم خودشونم؟
نشستم وقت گذاشتم امياز گرفتم درست ثثبتش كردم اول شدم
تهمتت الكي نزن

(16-09-2013، 9:33)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر جان حداقل ی بازی جذابی رو انتخاب کنید..
دوره قبلی خیلی بازیه قشنگی بود...
دوره بعدی رو خواهشا ی بازی بهتری رو بزارید..
ممنون
اتفاقا خيلي بازي باحالي بود

دوره ي بعد كي برگزار ميشه؟Huh

RE: هشتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - SABER - 16-09-2013

جوایز دو نفر اول اهدا شد. Smile

آقای شایان دراگن هنوز شماره کارتش رو به من نداده است...

دوره بعدی هم حدود 2 ماه دیگه به امید خدا...Rolleyes