انجمن های تخصصی  فلش خور
|- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| (/showthread.php?tid=248805)

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ - 05-11-2015

(05-11-2015، 13:23)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مجازی عشق یعنی کَشک :|
تو بی تالک یعنی آب خوردن :V
تو واقعی یعنی آخرشی .__.

بیتاک که اصن اخرشه ._.
آپ دیت هیچ آپ به مینیته!! ._,

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - Berserk - 05-11-2015

(05-11-2015، 13:20)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:19)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:17)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه لعنتی اگه صدامو میشنوی دو تا عکس پا بده حالم بهتر بشه
dit

شما ؟

ب منم لانا میدی ._. ؟ 

ببخشید من هیچکدومتونو نمییشناسم : |

شما غلط کردی -_- رمزی آنيتا ..

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 05-11-2015

(05-11-2015، 13:26)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:23)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مجازی عشق یعنی کَشک :|
تو بی تالک یعنی آب خوردن :V
تو واقعی یعنی آخرشی .__.

عشق فقط مربوطه به دنیای واقعی پسرم!
پدرم
همه میدانیم
و سوالم اینجاست که الان چه*** میخوردی :|
بوسُ ماچُ :|
خوبه همونشم گیرت میاد :V

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - ÆҐÆŠĦ - 05-11-2015

(05-11-2015، 13:25)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:20)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:14)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:12)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق ...-__-
اصلا بهش اعتقاد ندارم -_-
کلا خیلی مزخرفه =|

اتفاقا خیلی چیز خوبیه. پر از امید و شادی و هر چیزه مثبت دیگس. ولی اگه تموم بشه تازه اول فاجعس از هر لحاظ!
خب چون اخرش فاجعس میگم دیه =|
از عشق و مهربونی زیاد خیانت میبینی -_-
خیانت داستانش جداست.
بعدشم عشق داریم تا عشق.
جدایی داریم تا جدایی.
من که به شخصه همیشه دنبال اون ادمی بودم که تکمیل کننده من هست، فقط نمی دونم کدوم گوری هست!
من مكملمو پيدا كردم
بد اون يه مكمل بهتر پيدا كرد
بد اون مكملة به ديار باقي شتافت
بد دوباره اومد سراغ مكمل قبيلش كه من باشم
بد دوباره يه مكمل ديگه پيدا كرد بد بقيشو خدا ميدونه
بد من الان به معناي واقعي خل شدم:|

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - FARID.SHOMPET - 05-11-2015

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
# αпGεʟ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ιяяesιsтιвLe] ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_Terror_ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~ ẰLi ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƝAƲA *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ЯΣΨΗΛΝЕH *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برگ سرخ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☠☠†§Gнö☠☠ *، 1 مهمان

شبیه منا شده

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - Brooklyn Baby - 05-11-2015

(05-11-2015، 13:28)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:20)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:19)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:17)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه لعنتی اگه صدامو میشنوی دو تا عکس پا بده حالم بهتر بشه
dit

شما ؟

ب منم لانا میدی ._. ؟ 

ببخشید من هیچکدومتونو نمییشناسم : |

شما غلط کردی -_- رمزی آنيتا ..

O_O :| ..

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ - 05-11-2015

(05-11-2015، 13:28)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:25)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:20)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:14)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:12)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق ...-__-
کلا خیلی مزخرفه =|

اتفاقا خیلی چیز خوبیه. پر از امید و شادی و هر چیزه مثبت دیگس. ولی اگه تموم بشه تازه اول فاجعس از هر لحاظ!
خیانت داستانش جداست.
بعدشم عشق داریم تا عشق.
جدایی داریم تا جدایی.
من که به شخصه همیشه دنبال اون ادمی بودم که تکمیل کننده من هست، فقط نمی دونم کدوم گوری هست!
من مكملمو پيدا كردم

خل شفا :v

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 05-11-2015

(05-11-2015، 13:28)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق ...-__-
کلا خیلی مزخرفه =|

خیانت داستانش جداست.
بعدشم عشق داریم تا عشق.
جدایی داریم تا جدایی.
من مكملمو پيدا كردم

مُعمای آرش
فیلمی از دستندرکارانِ فلش

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - ÆҐÆŠĦ - 05-11-2015

(05-11-2015، 13:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
# αпGεʟ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ιяяesιsтιвLe] ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_Terror_ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~ ẰLi ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƝAƲA *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ЯΣΨΗΛΝЕH *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برگ سرخ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☠☠†§Gнö☠☠ *، 1 مهمان

شبیه منا شده

خدا نكنه من هنوز جونمو دوس دارم.__.

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - Jack Daniel'ѕ - 05-11-2015

(05-11-2015، 13:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

☠☠†§Gнö☠☠ *، 1 مهمان

شبیه منا شده

پس تابستون سال پیش چی بود ؟ :|