چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) (/showthread.php?tid=183748) |
RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - سرباز خدا - 30-11-2014 (30-11-2014، 11:14)haniyely نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تعریف علم از نظر شما چیه نمیدونم... علم دو نوعه علمی که از درون شما میجوشه و علمی که کسب میکنید اگه علم کسب کردنی رو شما فقط ملاک قرار دادی بریز سطل اشغال به درد اون دنیات نمیخوره فیزیک و ریاضی و شیمی و تک تک علوم الهی هستن به وسیله اونا انسان به قدرت خلقت پی میبره چیش غیر منطقیه؟ RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - ♥ساراطلا♥ - 30-11-2014 مگه خود دین اسلام گفته که باید هرکس از اسلام خارج میشه اعدامش کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - mahdi.ir - 30-11-2014 واقــــعا؟اینطو باشه که ایران غرق میشه تو خون هههههه ااااا اعدام خون نداره که RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - سرباز خدا - 30-11-2014 بله اومده ولی اگه کسی به دیگران نگه من دینمو عوض کردم اعدام میشه/ تو همین فلش خور نصف مدیر انجمن ها کافر تشریف دارن!! کسی کاری باهاشون داره/ تو همین فلش خور به امام حسین فحش دادن کسی تونست جواب محکم بده؟ RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - ♥ساراطلا♥ - 30-11-2014 واااااااااقعاااااااااااااا کدوم مدیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به امام حسین فحش داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با کافر بودنشون کاری ندارم چون به من ربطی نداره ولییییییییییییییییییییی امام حسینو..........خیلی دوست دارم و خوشم نمیاد کسی بهش فحش بده RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - سرباز خدا - 30-11-2014 مدیر که فحش نداده ولی چن تا مدیر هستن دائم حرفای منو نقض میکنن میگن دین ما یه چیز دیگس و از اسلام خوشمون نمیاد یه کاربر بود RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - anti love - 30-11-2014 میسی ولی من عاشق اسلامم RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - ♥ساراطلا♥ - 30-11-2014 (30-11-2014، 15:15)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگی مدیر فحش نداده بعد باز میگی چند تا مدیر هستن!!!!!!!!!!!!!!! RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - سرباز خدا - 30-11-2014 فحش به امام حسین ندادن ایینقد اسپم ندید RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - ALI REZA J - 30-11-2014 (30-11-2014، 15:26)♥ساراطلا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بابا ی کاربری ب امام حسین توهین کرد.ک چن روز محروم شد. مدیرا هم چن جا با امیررضا مخالفت کردن و گفتن دین ما دین شما نیس. اوکی؟ |