انجمن های تخصصی  فلش خور
آزمون شخصیت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: آزمون شخصیت (/showthread.php?tid=1531)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: آزمون شخصیت - *nadia*horan* - 02-11-2012

من 40 شدمSmile

RE: آزمون شخصیت - !romina! - 02-11-2012

شما 35 امتیاز کسب کرده‌اید، بنابراین:

شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقع‌بین هستید. آن‌ها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن می‌بینند. شما از آن دسته آدم‌هایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست می‌گیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب می‌کنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را می‌شناسند می‌دانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمی‌دهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول می‌کشد تا دوباره اعتمادتان به آن‌ها جلب شود.Big GrinBig Grin

RE: آزمون شخصیت - نانا☀2012 - 09-11-2012

من دارای 40 امتیازمSmileTongue

RE: آزمون شخصیت - soofia - 09-11-2012

من 48 شدم
مرسی جالب بود

RE: آزمون شخصیت - love...! - 11-11-2012

من45 شدم

RE: آزمون شخصیت - nasim naz - 15-11-2012

من 37 بودم

شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقع‌بین هستید. آن‌ها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن می‌بینند. شما از آن دسته آدم‌هایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست می‌گیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب می‌کنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را می‌شناسند می‌دانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمی‌دهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول می‌کشد تا دوباره اعتمادتان به آن‌ها جلب شود.

واقعا درست بود Big Grin

RE: آزمون شخصیت - ♫♪M.J.X♪♫ - 15-11-2012

شما 38 امتیاز کسب کرده‌اید، بنابراین:

شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقع‌بین هستید. آن‌ها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن می‌بینند. شما از آن دسته آدم‌هایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست می‌گیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب می‌کنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را می‌شناسند می‌دانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمی‌دهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول می‌کشد تا دوباره اعتمادتان به آن‌ها جلب شود.
TongueTongueTongueTongue
مرسی جالب بودSmile

RE: آزمون شخصیت - کریستال - 15-11-2012

واقعا اخه منم 36 شدم خیلی ممنون خیلی قشنگ بود .Big GrinBig Grin

RE: آزمون شخصیت - saraaslani - 16-11-2012

شما 44 امتیاز کسب کرده‌اید، بنابراین:

دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه می‌کنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر می‌آیید. کسی که همیشه به آن‌ها دلداری می‌دهد و آن‌ها را کمک می‌کند.

RE: آزمون شخصیت - **یــــــــــــــــــــاس** - 16-11-2012

منم تصادفا شدم 37
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی​