انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ (/showthread.php?tid=258824)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Faust - 23-06-2016

(23-06-2016، 13:18)Shahin-king نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلان اعصابم خورد شد اونا من نیستم یکی دوبار با پسوردشون رفتم جاشون

گفتم که مهم نیست ! ما با بچه ها کاری نداریم که ..

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Shahin-king - 23-06-2016

(23-06-2016، 13:28)MELODY*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیله خوب باشه مزه نپرون بیا پ خ کارت دارم

خواهر ما ارسالیامون کمه یادت رفته نمیتونیم بیایم

(23-06-2016، 13:29)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 13:18)Shahin-king نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلان اعصابم خورد شد اونا من نیستم یکی دوبار با پسوردشون رفتم جاشون

گفتم که مهم نیست ! ما با بچه ها کاری نداریم که ..

بله ببخشید شما راس میگید برادر ما خریم ما بچه ایم شما بزرگی

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - MELODY*** - 23-06-2016

خب خری دیگه خر نباشی منو از خواب بیدار نمیکنی

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Faust - 23-06-2016

(23-06-2016، 13:22)# Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی این کارشم زیاد جالب نبود ...

معذرت میخوام که برای مدیریتم از شما اجازه نگرفتم !

بسه دیگه آقا تقصیر ما بود ما غلط کردیم بحثو کشش دادیم

فقط میخواستیم آبرو دوستا دیگمون نره که به جاشون اومدم

فردا نگن بهشون تو اینی تو اونی

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - MELODY*** - 23-06-2016

توکه میفهمی غلط کردی برچی ازین غلطات میکنی پسر خوب

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Son of anarchy - 23-06-2016

(23-06-2016، 13:24)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جریان چیه بس کنین این مسخره بازیارو 

تو چی میگی باو:|

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - # Queen - 23-06-2016

(23-06-2016، 13:33)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 13:22)# Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمنده من منظور بدی نداشتم ...
حالاهم هرچی تقصیره بندازید گردن من ....

سآم علیک برادر

(23-06-2016، 13:45)# Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 13:33)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاهین مرده باشه کسی باهاتون چپ بحرفه

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - # Queen - 23-06-2016

(23-06-2016، 13:45)Shahin-king نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سآم علیک برادر
ببین تورو خدا ما شانس نداریم آخر هر چی شد افتاد تقصیره من ..

(23-06-2016، 13:45)Shahin-king نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سآم علیک برادر

(23-06-2016، 13:45)# Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاهین مرده باشه کسی باهاتون چپ بحرفه
خدا نکنه ....
زیاد مهم نی