انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 (/showthread.php?tid=254148)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 - Faust - 17-02-2016

(17-02-2016، 22:41)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2016، 17:54)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام یه عکس بزارم کلاه سرمه ، سرم پایینه کلا معلوم نیستم !

از آدمایی هم که هی عکس چرت و پرت میذارن بدم میاد .. 

پس نمیزارم 290

ترجیحا دستت روی بینی باشه !
آخه تاحالا نشده من عکس دختری ببینم دستش رو بینیش نباشه  rding

مخصوصاً از این جور افراد متنفرم .. خب دیگه چرا میزارید آخه ؟

نه من هر عکسی گذاشتم تابحال کامل بوده ..

این نقاب کلاه صورتمو گرفته  4fvf !

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 - ×ИамеLеsS× - 17-02-2016

(17-02-2016، 22:41)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2016، 17:54)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس نمیزارم 290

من ديدم :| 
دستش رو چشاشه 
درصورتيكه دماغش بيوتيفول باشه 
:|

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 - Jack Daniel'ѕ - 17-02-2016

(17-02-2016، 22:52)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس نمیزارم 290

مخصوصاً از این جور افراد متنفرم .. خب دیگه چرا میزارید آخه ؟

نه من هر عکسی گذاشتم تابحال کامل بوده ..

این نقاب کلاه صورتمو گرفته  4fvf !
خب خداروشکر val

(17-02-2016، 23:10)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس نمیزارم 290 ! 

من ديدم :| 
دستش رو چشاشه 
درصورتيكه دماغش بيوتيفول باشه 
:|
فقط میخوام عکس کارت ملی شون رو ببینم rding

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 - Apathetic - 18-02-2016

(17-02-2016، 22:03)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2016، 20:07)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس نمیزارم 290
بلند فکر نکن :|
تو دلت ..  dit

شادی  cry girl

آخه خیلی باحاله ، هدف این بود یکی اصرار کنه : 

بزار ، بزار  4fvf
عه ؟ خو پس بزار !
فقط ژستش عین ژست این دخترای تازه به دوران رسیده که دستشون روی دماغشونه و از این مسخره بازیا در میارن نباشه :/
البته میدونم که نیس .. تو با اونا فرق داری مهرناز ♡
انقدر ازشون بدم میاد .. فک کردن با چارتا انگشت میتونن اون دسته بیلای بینیشونو پنهان کنن :/
اخه کجاش باحاله .. خیلی مسخرس !
من که همیشه عکس کامل یا نیم رخ میندازم از این قرتی بازیام بدم میاد .. یکی نیس به امثال اینا بگه خو آخه ایکبیری ! تو که نمیخوای اون قیافه ی زهر ماریتو ملت ببینن این ادا ها چیه در میاری ؟ خو اصن عکس نزار ! میمیری دو روز عکس نزاری ؟؟ فک کردی جماعت بیکار گوسفند منتظر توئن که قیافتو ببینن ؟؟ بابا خوشگل ! بابا جذاب ! ببخشید همه مث تو خوشگل نیستن ..
ای بابا :|||
D:
ببخش مهرناز یکم امروز زیادی عصبانی ام دیگ الان حرصمو روی این دختر مونگولای سلفی مسخره گیر خالی کردم ^_^

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 - Wanton - 18-02-2016

عجب ! « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 69

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 - *VENUS* - 18-02-2016

(17-02-2016، 13:53)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2016، 15:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2016، 23:18)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا یه سهمیه کوچولو ندارم :| برا کنکور :/

تو از كي بهتري ؟ :v

To az key behtary ?

To az ki behtary ?

|: :| |: خیلی سخت بودش جملت :| نتونسم هضم کنم :V

یارانمون رو ریختن ^______^
جملم اینه :
To az ki behtari?

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 - Two_Face - 18-02-2016

(18-02-2016، 7:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2016، 13:53)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2016، 15:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2016، 23:18)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا یه سهمیه کوچولو ندارم :| برا کنکور :/

تو از كي بهتري ؟ :v

To az key behtary ?

To az ki behtary ?

|: :| |: خیلی سخت بودش جملت :| نتونسم هضم کنم :V

یارانمون رو ریختن ^______^
جملم اینه :
To az ki behtari?

اگه منظورت ب فراتر از تصوراتی ک نوشتم هسش
اون یه متن بین منو یه کی هسش : )
هر کسی از خودِ خود خودِش بهتره نسبت به دیروزِ خودش ; )

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 - _Lσѕт_ - 18-02-2016

سـین لـآم الـف میـم .. .__.

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 - Medusa - 18-02-2016

اِس اِل اِمـ .. َ-َ  crazy

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 - esiesi - 18-02-2016

کصافطاااااااااااااااااااا >__<

صفه 69ــو بدون من تموم کردین >___<