انجمن های تخصصی  فلش خور
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 (/showthread.php?tid=114363)

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - RedSparrow - 01-06-2014

خدافظ !

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - Dead Silence - 01-06-2014

(01-06-2014، 21:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 21:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 21:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 21:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 21:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه همه میدونن محسنه احتیاج نبود بگی ..

مخاطبم نورا بود -_- !

من ینی نورا ..

ولی من به شخصه از این قرتی بازیا خوشم نمیاد ک بگن من ینی اون ؛ اون ینی من !

+ خوشم نمیاد وقتی دارم با یکی دیگ حرف میزنم ، یکی دیگه بپره وسط !

خوشم نمیاد تو کارام دخالت بشه !

واسه بقیه تو ؛ نورا باش ! نه واس من (:

مرسی (:

احتیاجی به نظر شوما نبود(:

من واسه همه ینی نورا(:

تبعیض قائل نمیشم(:

منم ازین قرتی بازیا ک میان فک میکنن اینجا مشاعره ی بحثه خوشم نمیاد(:

بس کن(:

بحثمون الکیه ! (:

نورا اگه خودش میخواست از خودش دفاع کنه ؛ دفاع میکرد !

ولی نکرد (:

حرفایه منم شوخیه .. !

اگ از الان همشو جدی بگیرین ، دیگه عمرا اگه شـوخی کنم باهاتون :>

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - First Star - 01-06-2014

عاغا من منم :|

نورا نوراس !

با بقیه فرق داره :|

کسی هم نیستم :|

فقد سه نفر منن .__.

آیسان فاطی و مرضی .__.

همین :|

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - melodi+ - 01-06-2014

من آمده ام وای وای :>>

سلام-_-

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - Brooklyn Baby - 01-06-2014

(01-06-2014، 21:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 21:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 21:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 21:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 21:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخاطبم نورا بود -_- !

من ینی نورا ..

ولی من به شخصه از این قرتی بازیا خوشم نمیاد ک بگن من ینی اون ؛ اون ینی من !

+ خوشم نمیاد وقتی دارم با یکی دیگ حرف میزنم ، یکی دیگه بپره وسط !

خوشم نمیاد تو کارام دخالت بشه !

واسه بقیه تو ؛ نورا باش ! نه واس من (:

مرسی (:

احتیاجی به نظر شوما نبود(:

من واسه همه ینی نورا(:

تبعیض قائل نمیشم(:

منم ازین قرتی بازیا ک میان فک میکنن اینجا مشاعره ی بحثه خوشم نمیاد(:

بس کن(:

بحثمون الکیه ! (:

نورا اگه خودش میخواست از خودش دفاع کنه ؛ دفاع میکرد !

ولی نکرد (:

حرفایه منم شوخیه .. !

اگ از الان همشو جدی بگیرین ، دیگه عمرا اگه شـوخی کنم باهاتون :>

خخ ..

واسه منم اصن جدی نیس ..(:

اُسکُل شدیم رف .. :|

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - First Star - 01-06-2014

مرضی حرفی نزدی که بخوام از خودم دفاع کنم :|

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-06-2014

(01-06-2014، 21:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووم |:
من شوور دارم .. پ.خ ندین انقــد :|
سوگند ببین چیکار کردی >_< حالا ول نمیکنن خُ /:

هیممم :|

عع دوباره کی داره پ.خ میده نُچ -_-

بابا تارا قصد ادامه تحصیل داره :| !

بفهمین -_-

اه آدمو ب گهه خوردن میندازن ببخشید تارا :|

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - T A R A - 01-06-2014

(01-06-2014، 21:44)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 21:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 21:40)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 21:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 21:38)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم عزیز من با این شکم گشنه چی کار کنم ؟؟

-_- ..

عزیز عمته|: ..

معذرت خواهی کن ازم>_<
آقا من زن زلیلم

خانومم ببخشید

وای|: ..

بگو غلط کردی-_-

اگه بگی بهت اُملت میدم ..
بابا گفتم که زن زلیلم ولی نه تا این حد
آیــسان؟! |:
این .. هــمون؟! ||:

(01-06-2014، 21:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـرقامون رفت O_O

(01-06-2014، 21:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم ^__^
نورییی ^_^

(01-06-2014، 21:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو فقد مال منی :| تو فرشته دوست داشتنی :|
هار هار هار هار Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin :|

سگ تو روحت :|

(01-06-2014، 21:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/79107258836075108162.jpg
منو خونوادم ^_^
هــعیی من چقد خوشبختم T_T
:|
چقد شوهرت زشته ^_^
جــیییغغ >_<
آره میدونم |:

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - Dead Silence - 01-06-2014

آووولییییییی *^_^

خـوبی !؟

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-06-2014

(01-06-2014، 21:46)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آمده ام وای وای :>>

سلام-_-

جیغغ دُختر مامان اومد ^_^*

سلـام مامانی :|

(01-06-2014، 21:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان فاطی و مرضی .__.

با شهرزاد :|