انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) (/showthread.php?tid=189786)

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - tyjtfhdhr - 04-11-2014

(04-11-2014، 15:03)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر تو هم مارو فراموش کردی ؟‌

من خودم رو هم فراموش کردم:|
من کی بودم؟:|

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - ~Mahnaz~ - 04-11-2014

نچ نچ نچ ._.

اول محرمـی پسرآی مردمو بـآ عکسم اغفـآل کردم ._.

من هیچوخ خودمو نمیبخشم (._.)

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - ըoφsիīkα - 04-11-2014

(04-11-2014، 15:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:04)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:02)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:00)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 14:58)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـآمـ (:
عزآدآری هـآ قبـول (;

مهــی ^ـ^

(:

_________

._. سرمـا خوردمــ .. همشون رفـتن بیرون ._. داره بهشون خوش میگـذره ._.

اوفــ .. مشهدم اینقــــــــــــــــــــــــــــد هوآ سرده .. من تو خونه عزآدآری میکنم .-.

سوپ مرغ بخـور خوب میشی ._.
آب پرتقـآلم بگیر بوخور .. دآروآتم سر وقت بخور .-.

دســتــِ خـــوبــِ .__.

بــاشـــِ (..*)

مــن تنهـــامـــ (..)

بـآ من حرف بزن (.-.)
منم تنهـآم ..*
دآدآشتم بـآ بآبآم رفتن هیئت .. مآمآنمم بـآ خوآهرم رف روضه خونه دوستش ..

^ـ^

همشـون رفـتن آتیش زنی خیمــِ دیـدن .-.

بعــد میرن کلــی نذری میگیرن ._.

شبمــ میرن دسـتــِ , __,

کلــی هیئـت مـیرن ،ــ،

>ــ< شـت

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - MR.BAEN - 04-11-2014

(04-11-2014، 15:06)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:05)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:02)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:01)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 14:59)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدیمی هستم ولی تو قدیمی تری نسبت به من
بلی بلی .. اصن روایت داریم میگه درستش همینه:ag54:اسم شریفتون چیه ؟ بنده ک معروفم .. اردلان
راستش من تورو تو همین دوروز دیدمت 
تا حالا ندیده بودم 
اسمم علیه
از امروز با اون یکی اکانتم بیشتر میبینی Wink
خوشخبتم .
Undecidedاون یکی اکانتت ؟‌
نام کاربریت ؟‌
بلی بلی .. ArDaLaN JT .

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - ~Mahnaz~ - 04-11-2014

(04-11-2014، 15:09)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:04)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:02)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:00)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهــی ^ـ^

(:

_________

._. سرمـا خوردمــ .. همشون رفـتن بیرون ._. داره بهشون خوش میگـذره ._.

اوفــ .. مشهدم اینقــــــــــــــــــــــــــــد هوآ سرده .. من تو خونه عزآدآری میکنم .-.

سوپ مرغ بخـور خوب میشی ._.
آب پرتقـآلم بگیر بوخور .. دآروآتم سر وقت بخور .-.

دســتــِ خـــوبــِ .__.

بــاشـــِ (..*)

مــن تنهـــامـــ (..)

بـآ من حرف بزن (.-.)
منم تنهـآم ..*
دآدآشتم بـآ بآبآم رفتن هیئت .. مآمآنمم بـآ خوآهرم رف روضه خونه دوستش ..

^ـ^

همشـون رفـتن آتیش زنی خیمــِ دیـدن .-.

بعــد میرن کلــی نذری میگیرن ._.

شبمــ میرن دسـتــِ , __,

کلــی هیئـت مـیرن ،ــ،

>ــ< شـت

میدونی اینجـــآ ، تو این شرآیط ، چی از همـه عذآب آور تره .. ؟؟!؟!

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - Aiden Pearce - 04-11-2014

(04-11-2014، 15:09)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:06)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:05)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:02)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:01)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی بلی .. اصن روایت داریم میگه درستش همینه:ag54:اسم شریفتون چیه ؟ بنده ک معروفم .. اردلان
راستش من تورو تو همین دوروز دیدمت 
تا حالا ندیده بودم 
اسمم علیه
از امروز با اون یکی اکانتم بیشتر میبینی Wink
خوشخبتم .
Undecidedاون یکی اکانتت ؟‌
نام کاربریت ؟‌
بلی بلی .. ArDaLaN JT .
آها فقط تناها نکته بدش اینه که من اون رو هم ندیدم |:

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - MR.BAEN - 04-11-2014

(04-11-2014، 15:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ نچ نچ ._.

ب مام بده فیض ببریم نامرد ._.

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - First Star - 04-11-2014

(04-11-2014، 15:08)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم رو هم فراموش کردم:|
من کی بودم؟:|

بُز (..)--+

._____.

(04-11-2014، 15:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ نچ نچ ._.

این آواتارت گواه همه چیه مهی :>>>>>>>>

مورد اخلاقی داره :|

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - mahdi0191 - 04-11-2014

(04-11-2014، 15:07)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:04)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 14:57)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 14:56)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 14:55)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__. ...

تکبیــر |:

بلد نیستم من (..)

منمــ |:

بگو یکی یـادت بــدِ ._.

بعـد بیا بـِ منمــ یـاد بــدِ |:

بلـد بودمــا -_- یـادمــ رفــتــِ :|

اولش 3بار میگن الاه ُ اکبر
بعدشم به کله کشورا مرگ میفرستن :|

:v ..

یکی نی به اینا بگه حاجی با آمریکا لجید/
اسراییل مردم بی گناهُ میکشه ...