انجمن های تخصصی  فلش خور
_ گـفـتگوی آزاد 213 _ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ (/showthread.php?tid=182321)

RE: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ - *VENUS* - 10-10-2014

(10-10-2014، 21:03)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 21:02)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 21:00)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 20:56)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 20:53)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااای
سلام عشقققققققققم
خوبی؟
اراک خوبه؟
رفتی اصلا؟.-.
چه خبر؟
دلم برات تنگ شده بود=)
دیگه به ما سر نمیزنی! =(
O_o

(10-10-2014، 20:56)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرق کرم ریختم تا این ستاره هارو ب دست بیارم
روزی صد تا تایپیک میزدم نامردا باز بام مخالفت میکنن
چرا خب؟ مشکلت کجاس؟
کودوم بخش؟
تاریخ نرم افزار
اول ک گفتم نرم افزار گفتن کوچیکه نوینسده نمیگیریم براش
گفتم تاریخ گفتن اخلاق نداری هر دفعه ی چی گفتن-__-
گفتم نمی شه >_<
ما میمیریم...و در نهایت بازگشت همه ی ما به سوی اوست .-.
من در این راه دوبار مردم:|
من درخواست دادم...صابر گف هفته ی دیگه بررسی می شه
اگه مردم بهت خبر می دم .-.

RE: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ - tyjtfhdhr - 10-10-2014

(10-10-2014، 21:04)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر با این ریاضی خوبت حیفه بشینی اینجا !

تلف شدی ! (..)

دارم ی فرمول مینویسم ک باش نویسنده بشم:|
نمیشه-__-

RE: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ - Ƒαкє ѕмιƖє - 10-10-2014

(10-10-2014، 20:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 20:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر هستی ؟ :|

بیا سوال ریاضیامو حل کُن :|

پاورت چی شد ؟ :|

باو اونکه برا یکشنبس هنو وقت دارم در موردش فک کنم :|

امیر تُ پ.خ فرستادم :|

بچه ها ؟ :|

امیر تُ پ.خ حل کُنه شُما ها اینجا :|

برای تَساوی روب رو چهار پاسُخ مُختلف به دست آوردی ( 4 و ؟ ) = 1

عدد های اول بین دو عدد 60 و 40 را بنویسید .

تعداد عددهای اول کمتر از 20 ، هشت عدد است ، تعداد عددهای مرکب کوچکتر از 20 چندتاست ؟ چرا ؟

آیا این جمله درست است ؟ چرا ؟ ( هر عدد طبیعی دست کم 2 شمارنده دارد )

مجموع دو عدد اول 99 است . آن دو عدد را مشخص کُنید و توضیح دهید که چگونه آنها را پیدا کردید

پنج عدد بنویسید که غیر از 2 و 3 شمارنده ی اول دیگری نداشته باشند

عددهای 4 و 9 دو شمارنده ی عددند . شش عدد دیگر پیدا کُنید که ب طور حتم شمارنده های این عدد باشند .

RE: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ - tyjtfhdhr - 10-10-2014

2 دقیقه دیگه جواب رو بت میدم ایسان-__-

RE: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ - Mason - 10-10-2014

(10-10-2014، 21:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 20:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 20:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاورت چی شد ؟ :|

باو اونکه برا یکشنبس هنو وقت دارم در موردش فک کنم :|

در مورد وسایل و ابزار در آینده پاور درست کن ! 20 میگیری ._.

خودم کمکت میکنم در حد لالیگا :>

RE: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ - ∆ MeRzaD ∆ - 10-10-2014

بالاخره پیدا کردم :> .. 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://soeal.ir/post/139  

خیلی چیز خوبیه :| 

+ سلام :|

RE: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ - Ƒαкє ѕмιƖє - 10-10-2014

(10-10-2014، 21:09)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون مَن ؟ ._.

چجوریی ؟ ..

(10-10-2014، 21:13)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفتت شه از گلوت پایین نره ایشاالله cry girl

RE: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ - Mason - 10-10-2014

(10-10-2014، 21:13)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال بچه خنگاس (..)--+

تو هم ک خنگ ! (..)--+

سلام 10 .^.

(10-10-2014، 21:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 21:09)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون مَن ؟ ._.

چجوریی ؟ ..
ینی چی چجوری ؟ :/

RE: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ - *VENUS* - 10-10-2014

(10-10-2014، 21:05)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 21:03)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 21:01)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
بگو:|::|:|:|::|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|::|:|:|
ریاضیت خوبه؟ 0_0
آخ جون ^__^
قدر مطلقو توضیح بده!

ی ماس ماسکیه ک فقط مثبت بیرون میده مث این
|-2|=2
مثلا اگه یک عدد صحیح + یک عدد گنک بشه و اینا توی قدر مطلق باشن جواب چیه؟

RE: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ - ∆ MeRzaD ∆ - 10-10-2014

[quote pid=2528904 dateline=1412964795]

کوفتت شه از گلوت پایین نره ایشاالله cry girl
[/quote]

.-. ..

از رو همین هم حوصله ندارم کپی بزنم (..)--+

نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:بالاخره پیدا کردم :> .. 

مال بچه خنگاس (..)--+

تو هم ک خنگ ! (..)--+

سلام 10 .^.

اتفاقاً جوابشونو بلدم (._. ) .. 

نوشتنش حس و حال میخواد که من ندارم .-. ..