انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 (/showthread.php?tid=155600)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - hanie directioner - 10-08-2014

(10-08-2014، 1:05)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 1:03)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 1:00)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 0:57)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 0:54)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یارو
بوس از لبات و میگم:||||

آهان ترسیدمUndecided

آخی طفلکی حامد خوابش برد:ngh:ng2

نذار بخوابه بدعادت میشه 
روزای دیگع تا صب اینجا میچرخه

زنگ بزن بیدارش کن

تا کور شود هر آنکه نتوان دیدShy

نه گناه داره بذار بخوابه
خیلی خسته بود طفلکAngel

باشه
بذار عجقولکت بخوابهTongue

بازم تا کور شود هر آنکه نتواند دیدShyAngel

خخخ آره

اینقدر نعل و نفرین نکن اگه همینطوری ادامه بدیم تا فردا کیانا کور شدهTongue

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - | NEON DEMON | - 10-08-2014

سوالو عشق کنییییییییییییید

(10-08-2014، 1:07)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هانیه>شما استادی تو این سوالا(در این حد)

اوه اوه اوهTongue

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - Shadow of Death - 10-08-2014

بچه ها کیا نتش قطعیده گفت عذر خواهی و خودافسی کنم ازتون

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 10-08-2014

(10-08-2014، 1:05)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 0:58)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 0:53)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 0:49)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان نوش باید 7 تومن باشه مدل 93Undecided
اوووووووم
اون دنبال بالای ۱۰تومنه...o_O

راستی گفتی تا چن تا راحت میره؟؟؟

بگو بالای 10 تومن 200 ns بگیره

این یوجیفر ها 125 تا بیشتر نمیره ولی قدیمی پره ای ها 145 تا هم میره

با 200 ns رفیقم هم سه ترک140 تا رفتم یه بار یه ترک فک کنم 150 تا بره

شوهرت کی هست حالا بگو بینم میشناسمش؟؟؟Shy
خر نیستم ک تو فلش رفیق بشم....هستم؟؟؟؟-__-

سه ترک چیع آقا؟؟؟فقط خودم وخودشo_O
اون عشششششق سرعته...
مسیری ساعته رو میخواد بااون موتورتو ی رب بیاد!!!راستش خودش یچی انتخاب کرده....اسمشوبم نگفته هنو...

ایشالله جفتتون سلامت باشین
بهش یادآوری کن موتور تصادفش با ماشین فرق داره
من خودم یه بار تا دم مرگ رفتم...
اگه کله خره نذار موتور بخره کار دست خودش میده خدای نکرده

._____.

این فلش که جدیدا خیلی خز شده ولی ناچاری تحمل میکنیمش
تو فیس بوک این بچه های دانشگاه همش آویزونمونن
تو فیس نما هم رخنه کردن همشون
فعلن همین فلش از همه ناشناس تره

موفق باشین

Angel
بگيرش تو دستت ، بعد سرش را بيار جلوي سوراخ آروم ببرش داخل آروم عقب و جلويش كن كه پرده اش پاره نشه عجب حال ميده اين گوش پاك كن

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - | NEON DEMON | - 10-08-2014

قهوه ای شدم:|||||||

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - Shadow of Death - 10-08-2014

(10-08-2014، 1:12)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم جرئت حقیقت میخوام عوضیا >_<
تموم شد فک کنم

(10-08-2014، 1:09)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 1:05)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 1:03)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 1:00)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 0:57)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهان ترسیدمUndecided

نذار بخوابه بدعادت میشه 

زنگ بزن بیدارش کن

نه گناه داره بذار بخوابه
خیلی خسته بود طفلکAngel

باشه

خخخ آره

خانومی پشت سرش حرف زدی نزدی

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 10-08-2014

(10-08-2014، 1:09)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهان ترسیدمUndecided

نذار بخوابه بدعادت میشه 

زنگ بزن بیدارش کن

نه گناه داره بذار بخوابه
خیلی خسته بود طفلکAngel

باشه

خخخ آره

تقصیر خودشه اومد تو پ.خ بهم فحش داد
تا اومدم بهش فحش بدم گذاشت منو تو لیست سیاه نامرد.___.

هیچی دیگه عقده ای شدم...

البته این یه چیزیه بین من وخودش شماها سو استفاده نکنید هاDodgyAngel

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - ըoφsիīkα - 10-08-2014

هار هار هار هار V: