انجمن های تخصصی  فلش خور
【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 (/showthread.php?tid=261002)

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - Interstellar - 01-08-2016

من کلا به نظرم همه بازیگرای مردی که دوست دارم باید برن با اسکارلت :| ,scarlett johonsson 
یعنی عاشقشم من
ولی بیشتر از همه باید با کریس اونز میرفت
ولی ازدواج کرده , بچه هم داره 

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - Berserk - 01-08-2016

(01-08-2016، 2:20)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 2:17)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 2:13)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 2:04)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 2:00)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورم نمیشه , چقدر ازشون بدم میاد :|

ملیکا تو taylor swift رو دوست داری راستی؟

باورم نمیشه ک انقد باورت نمیشه ..

نهههههههههه نههههههههههههه نههههههههههههههههه ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||:::::::::

اه از اسمش حالم بهم میخوره ج**س :|

با اون صدا جیغش ..

واقعا نمیفهمم چرا امثال اینا انقد طرفدار دارن .. 

تو خودت دوس داری ؟ :|||| 
چیه حالا (((:

Thanks god

حالم ازش بهم میخوره
حیف تام هیدلستون
و خیلی خوشحالم که کلوین هریس  هم دیگه خوب نیست اصلا باهاش !

آخه چرا انقد طرفدار دارن
ینی انقد خنگ زیاده تو دنیا :|
ولی سلنا تا حدی خوبه بنظرم
خیلی خوشحال میشم اگر تام هیدلستون هم ولش کنه , واقعا حیفه :|
واقعا !
بهتره حداقل

خجالت نمیکشن این **** رو ب عنوان دوس دخترشون معرفی میکنن .. ای خدا غیرت ندارن اصن :|

(01-08-2016، 2:21)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 2:17)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خشنم زنده میمونم :|
تنها چیزی ک دارم این لبتابه ک نمیکشه خبر مرگش با ی پلی اس ک برا چندسال پیشه یادم نی چند :|

بله زامبیا فرار میکنن :v
یه بازی نمیتونی روی اون لپتاپت بریزی ؟ :| نصب کن پشیمون نمیشی :|

دقیقا ..
سی دی نمیخونه خرابه (((((((:
لینک دانلود داری ؟ .. 

گریم و کسی میبینه ؟ :|

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - Jack Daniel'ѕ - 01-08-2016

(01-08-2016، 2:24)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا ..
لینک دانلود داری ؟ .. 

وایسا گیر بیارم ..
خودم از همونجا دان کردم :| ولی اجرا نشد ..
لپتاپتو از پنجره پرت کن سطل زباله :v

(01-08-2016، 2:25)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 2:24)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا ..
لینک دانلود داری ؟ .. 

وایسا گیر بیارم ..

خب پس مرض داری میخوای بدی من دانلودش کنم ؟ :|
نه این آشغال دار و ندار منه 
همدممه |:
خیلی چیزا دیگه هم هس البته |:

(01-08-2016، 2:29)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 2:25)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا ..
لینک دانلود داری ؟ .. 

وایسا گیر بیارم ..

همدممه |:

رو لپتاپ من اجرا شد :|
ولی با این چیزی که تو گفتی فک کنم از لپتاپت به عنوان سلاح سرد استفاده کنن :|

(01-08-2016، 2:35)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 2:29)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا ..
لینک دانلود داری ؟ .. 

وایسا گیر بیارم ..

همدممه |:

رو لپتاپ من اجرا شد :|
ولی با این چیزی که تو گفتی فک کنم از لپتاپت به عنوان سلاح سرد استفاده کنن :|

ساکت شو :|
سلاح سردم میتونه باشه .. ی بار باش زدم تو سر یکی .. هیچیش نشد خیلی سگ جونه :|

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - Interstellar - 01-08-2016

Left 4 dead رو بگیر!

(01-08-2016، 2:39)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو متال گوش نده جدی میگم :||||

(01-08-2016، 2:41)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2016، 2:39)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو متال گوش نده جدی میگم :||||

ترغیب شدم گوش کنم .. ((: :||

(01-08-2016، 2:40)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Left 4 dead رو بگیر!

اگه یوسیله سالم گرفتم حتما |:

(01-08-2016، 2:46)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه یوسیله سالم گرفتم حتما |:

برو PS4 بگیر برای هر بازی بالای 200 تومن پول بده :|
قدر pc رو بدون :| فک میکنی حمید برای چی انقد داغونه ؟ :|
400 تومن پول انچارتد داده :||
@ ✮ Èvαñ ✮