انجمن های تخصصی  فلش خور
_ گـفـتگوی آزاد 213 _ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ (/showthread.php?tid=182321)

RE: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ - *VENUS* - 10-10-2014

(10-10-2014، 20:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا رو باش ! :|
مارو می گی؟ .-.

RE: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ - tyjtfhdhr - 10-10-2014

(10-10-2014، 20:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر هستی ؟ :|

بیا سوال ریاضیامو حل کُن :|

:|
بگو:|::|:|:|::|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|::|:|:|

RE: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ - Mason - 10-10-2014

احساس میکنم این اواتارمو اهورا گذاشته .. درسته ؟ :|

درسته :|

(10-10-2014، 21:00)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 20:56)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 20:53)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 20:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاین

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااای
سلام عشقققققققققم
خوبی؟
اراک خوبه؟
رفتی اصلا؟.-.
چه خبر؟
دلم برات تنگ شده بود=)
دیگه به ما سر نمیزنی! =(
O_o

(10-10-2014، 20:56)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 20:55)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 20:52)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم صلوات رفت نتونستم بشم
حالا شاید تو بتونی..
ارزوی موفقیت:|
من نمی تونم >_<
ما میمیریم .-.
عرق کرم ریختم تا این ستاره هارو ب دست بیارم
روزی صد تا تایپیک میزدم نامردا باز بام مخالفت میکنن
چرا خب؟ مشکلت کجاس؟
کودوم بخش؟
تاریخ نرم افزار
اول ک گفتم نرم افزار گفتن کوچیکه نوینسده نمیگیریم براش
گفتم تاریخ گفتن اخلاق نداری هر دفعه ی چی گفتن-__-
گفتم نمی شه >_<
ما میمیریم...و در نهایت بازگشت همه ی ما به سوی اوست .-.

(10-10-2014، 21:00)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 20:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا رو باش ! :|
مارو می گی؟ .-.

(..)--+

RE: _ گـفـتگوی آزاد 213 _ - hanie directioner - 10-10-2014

(10-10-2014، 20:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو بحلمSleepy

(10-10-2014، 21:02)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 21:00)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 20:56)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 20:53)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 20:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاین

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااای
سلام عشقققققققققم
خوبی؟
اراک خوبه؟
رفتی اصلا؟.-.
چه خبر؟
دلم برات تنگ شده بود=)
دیگه به ما سر نمیزنی! =(
O_o

(10-10-2014، 20:56)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 20:55)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمی تونم >_<
ما میمیریم .-.
عرق کرم ریختم تا این ستاره هارو ب دست بیارم
روزی صد تا تایپیک میزدم نامردا باز بام مخالفت میکنن
چرا خب؟ مشکلت کجاس؟
کودوم بخش؟
تاریخ نرم افزار
اول ک گفتم نرم افزار گفتن کوچیکه نوینسده نمیگیریم براش
گفتم تاریخ گفتن اخلاق نداری هر دفعه ی چی گفتن-__-
گفتم نمی شه >_<
ما میمیریم...و در نهایت بازگشت همه ی ما به سوی اوست .-.
من در این راه دوبار مردم:|

(10-10-2014، 21:01)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضیت خوبه؟ 0_0
آخ جون ^__^
قدر مطلقو توضیح بده!

امیر با این ریاضی خوبت حیفه بشینی اینجا !

تلف شدی ! (..)

(10-10-2014، 21:03)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 21:01)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضیت خوبه؟ 0_0
آخ جون ^__^
قدر مطلقو توضیح بده!

ی ماس ماسکیه ک فقط مثبت بیرون میده مث این
|-2|=2