انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=136439)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - ×ThundeRBolT× - 15-07-2014

آواتار مرضی رو میبینم یاد اینا میوفتم |:

آواتار فاطی رو میخورم آخرش گوگولی :>

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - ~Mahnaz~ - 15-07-2014

آره...من همین فردا مزدوج میشم  ._.*

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - امیررضا* - 15-07-2014

اه بدرود

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 15-07-2014

۲۰ دیقه دیگه باید پاشیم سحری بخوریم ::||||||||

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 15-07-2014

(15-07-2014، 1:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:24)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:17)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها ؟:|
ای وی -_____-

امروز Gta5 شو از تو سیدیا کش رفتم تو لپ تاب نصبش کردم ._.

ولی هیچی GTA IV نمیشه »_«

هيچى:|
Gta Iv
لوييس و جانى هس؟
نمیدونم ::|

فقط میرم بازی میکنم حتی مرحله هاشو هم نمیرم ::/

ولی پسر داییم تموم کرده »__«

تف :/

جانی باید باشه ._.

يادم اومد كدومه
خو قاعدتا بايد برى مرحله
من ميرم دختربازى:/\
كاوارهاش رو ديدى؟Big Grin
اره کاوراش خیلی +۱۸ س ://

من ی بار رفته بودم پارتیش ._.

بعدش چشامو با دستام گرفتم گفتم خدایا ‍چیز خوردم دگه نمیرم ._. :|||||

تا حالا با يه دختر سوار ماشين بودى؟((((:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Brooklyn Baby - 15-07-2014

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

:|

(15-07-2014، 1:33)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم پنیر پیتزا میخواد بریزم رو سیب زمینی .___.*

واییی خدا این انصافه )::

گشنمه خو ._.

ی ساندویچ میگیری ۸ تومن .___. اونم تو این بی پولی .__.*

ما سحری کباب ترکی داریم ._.*

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - ×ThundeRBolT× - 15-07-2014

(15-07-2014، 1:33)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم پنیر پیتزا میخواد بریزم رو سیب زمینی .___.*

واییی خدا این انصافه )::

گشنمه خو ._.

ی ساندویچ میگیری ۸ تومن .___. اونم تو این بی پولی .__.*
تو ساندویج می گیری 8 تومن یه نفر بستنی میگیره اون قیمت |:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - ~Mahnaz~ - 15-07-2014

(15-07-2014، 1:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:24)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Gta Iv
لوييس و جانى هس؟
نمیدونم ::|

فقط میرم بازی میکنم حتی مرحله هاشو هم نمیرم ::/

ولی پسر داییم تموم کرده »__«

تف :/

جانی باید باشه ._.

يادم اومد كدومه
خو قاعدتا بايد برى مرحله
من ميرم دختربازى:/\
كاوارهاش رو ديدى؟Big Grin
اره کاوراش خیلی +۱۸ س ://

من ی بار رفته بودم پارتیش ._.

بعدش چشامو با دستام گرفتم گفتم خدایا ‍چیز خوردم دگه نمیرم ._. :|||||

تا حالا با يه دختر سوار ماشين بودى؟((((:
من بودم:|

ماشین هی تکون میخوره:||

استخفراللــه...!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 15-07-2014

(15-07-2014، 1:30)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:24)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:17)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها ؟:|
ای وی -_____-

امروز Gta5  شو از تو سیدیا کش رفتم تو لپ تاب نصبش کردم ._.

ولی هیچی GTA IV نمیشه »_«

Gta Iv
لوييس و جانى هس؟

(15-07-2014، 1:19)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Directioner girl، frost، NICKOLAS، Shawty Girl، ~KiAηA~، امیررضا*، مـــــــهــنــاز، ♠قیصر♠، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ، ツℒმMἶმツ3 کاربر پنهان

انجمن بی خوابان علاف |:

سلام

سلام امير(:
اهوری :>

خوبی؟

خوبم أمير:|
خلاق:/\
با اسم من شعبده بازى ميكنه:|
هاع |:

کی؟ :v
هاع|:
هيچى
الان خوابم مياد دير فهم شدى:/\

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 15-07-2014

نقل قول: .__.
فاطى أروم باشBig Grin
من ور دل خودتم:|
.__.

بعد برو یه دبه هم بگیر ترشی بنداز که حداقل یه کار مفیدی کرده باشی ._.

خوابم میاد خدافس همگی -_-

+ آ راستی .. اخمم خیلی بهم میاد ^_^ -_-