انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 246 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 246 (/showthread.php?tid=236565)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Aiden Pearce - 16-07-2015

فرید من باس یه چیزای دیگه ای سرچ کنم  Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - FARID.SHOMPET - 16-07-2015

(16-07-2015، 1:04)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 1:01)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شریل کول هست. خواننده و مجری اکس فکتر و مدل و طراح مد هست. خیلی کار ها میکنه! دختر خوبی هم هست. من کار بی ناموسی ازش ندیدم.  Big Grin

کار بی ناموسی ازش پیدا کردم .. به قول خودت خیلی کار ها کرده ! Angel

جدی!؟ شوخی نکن. باید از اینم ناامید بشم یعنی؟ چرا هرچی ادم معروفه این روزا کار های بد بد میکنه؟

آرین یکی دیگه هم بود که چنین آواتاری داش

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 16-07-2015

Gabriella wilde
همچین چیزی
خیلی خوبه کارشم درسته

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Spell † - 16-07-2015

(16-07-2015، 1:01)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: به به D:

اشتهـاتم کـوره دیگه ، نه ؟! ._.

خوانندس !؟‌ ميشناسمش انگاری :|
شریل کول هست. خواننده و مجری اکس فکتر و مدل و طراح مد هست. خیلی کار ها میکنه! دختر خوبی هم هست. من کار بی ناموسی ازش ندیدم.  Big Grin

میگم آشناس ._.

بله بله ((:

مبارکه داداش به پای هم پیر شین 3> :  |

ــ

دایرکشنر من نیسم -__-

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - FARID.SHOMPET - 16-07-2015

(16-07-2015، 1:06)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Gabriella wilde
همچین چیزی
خیلی خوبه کارشم درسته

اوه شت! دمت گرم. درست گفتی. یدونه زن جدید کشف کردم!  Big Grin 

(16-07-2015، 1:06)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرین یکی دیگه هم بود که چنین آواتاری داش

امیررضا بود از من گرفته بود

(16-07-2015، 1:05)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 1:04)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار بی ناموسی ازش پیدا کردم .. به قول خودت خیلی کار ها کرده ! Angel

جدی!؟ شوخی نکن. باید از اینم ناامید بشم یعنی؟ چرا هرچی ادم معروفه این روزا کار های بد بد میکنه؟
فرید پره

(16-07-2015، 1:06)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: به به D:

اشتهـاتم کـوره دیگه ، نه ؟! ._.

خوانندس !؟‌ ميشناسمش انگاری :|

میگم آشناس ._.

بله بله ((:

مبارکه داداش به پای هم پیر شین 3> :  |

ــ

دایرکشنر من نیسم -__-

چی شد بدت اومد ازشون؟ 

فرید این رو همون زنه گفته 
Cheryl Cole: I'm A Woman and I Like ==x