انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 (/showthread.php?tid=99192)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - Jack Daniel'ѕ - 01-04-2014

(01-04-2014، 14:22)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 14:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کردیم خیر سرمون Dodgy

سپاس دایدم خیر سرت !

سپاس بخوره تو سرت
جواب بده خیر سرت Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - ☆★ super star★☆ - 01-04-2014

(01-04-2014، 14:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 14:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 14:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 14:16)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 14:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عخشولی های خودمید همتون^.^
سلـآم((:
پارمیدآ
مائده
رژی
خوبید؟؟
سلام مریض^-^
ت خوبی؟^-^

هوم خوبم میریم از ایران امروز ساعت 6):
باید از فلش خدافسی کنم-_-
کوجا؟=(
وااای=(
آفریقای جنوبی|:
شوخی کردم میریم کانادا
دیه نمیای ایران؟=(
مگ اونجا نت نداری؟-_-

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - Dead Silence - 01-04-2014

(01-04-2014، 14:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 14:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 14:15)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا من نمیخوام با این دخدره اشتی کنم ازش خوشم نمیاد بسه دیه>.<

تو غلط میکنی =|
:||:

دور از شوخی میگم بچه ها ...
آشتی کنید لطفا تورو جونه عشقتون تورو جونه اونی ک دوسش دارید ..
دِ اشتی کنید تا نزدم فکتونو بیارم پایین اححححححححح |||||||||:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - melodi+ - 01-04-2014

(01-04-2014، 14:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم||=
همونی که موضوعاشو میبستی-_-
البته وظیفتو انجام میدادیا ولی بالاخره دیگه-_-
آیسان و مونا و همه منو میشناسن|:
تو چرا نمیشناسی؟!..
با این معرفی کردناتون -_-

من از کجا بدونم موضوع کیو میبندم آخه؟ >_<

حالا .. آشنا میشیم :>

این کیه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ נڅــ ـ ـ ـےツ
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه ی 102 62  

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - صالح02 - 01-04-2014

(01-04-2014، 14:23)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صـآلح -__-

نمیفـحمی تمام اون حـرفا شوخـی بود !؟ ..

اون امـضاتو بردار |: .. !!

چرا؟قشنگه که.....

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - ツClas$i☪ J☯ ツ - 01-04-2014

من یه جا برایه قالب می خواممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممcrying

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - صالح02 - 01-04-2014

(01-04-2014، 14:24)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 14:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم||=
تو چرا نمیشناسی؟!..

این کیه؟
ツ נڅــ ـ ـ ـےツ

خودش میگه.

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 01-04-2014

(01-04-2014، 14:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 14:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 14:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عخشولی های خودمید همتون^.^
سلـآم((:
پارمیدآ
مائده
رژی
خوبید؟؟

مرضیه(:

اَهـــــــورآ(:
خوبی؟

خوبم!
تو چطوری?

شرمندع من برم
خدافض

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - Brooklyn Baby - 01-04-2014

(01-04-2014، 14:24)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم||=
تو چرا نمیشناسی؟!..

این کیه؟
ツ נڅــ ـ ـ ـےツ

من میشناسمت(:
ملــــودی|:خخ
غزلی
نام کاربری قبلیش این بود ♥غزل♥

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - இFATEMEHஇ - 01-04-2014

سلـآم آوآیــی ^ــــ^