انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=142775)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - hanie directioner - 25-07-2014

میشه لطفا در مورده یه موضوعه دیگه بحرفیم؟Undecided

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - امیررضا* - 25-07-2014

(25-07-2014، 1:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 1:50)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان دست داداشتو با پارمیدا بزار تو دست هم :|

پارمیدا شیشمه ب داداشت میاد ! :|

تا الیکا هست چرا بدمش ب پارمیدا ؟ :|

ععع امیر رضا ؟ -_-

همین فردا باس با الیکا دوست بشی >_<

بگو چشم قربان بره خواهر :| !

توروخدا من رو از گفتگو زده نکنیدConfused

نقطه ضعفم رو هم لو دادم

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 25-07-2014

(25-07-2014، 1:52)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SmileسکوتSmile سریع این هارو ویرایش کنید

آیسانم :|

تا تو مدیر هستی چرا من ویرایش کنم .. نترس دادا هیشکی نمیبینه اینارو ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الیکا0
02:21 AM
انجمن های تخصصی فلش خور دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صفحه اصلی انجمن

پس پاک کنید حالا

(25-07-2014، 1:56)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الیکا0
انجمن های تخصصی فلش خور دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صفحه اصلی انجمن

پس پاک کنید حالا

بابا اون نمیاد :|

قربون دستت که اخطار دادی فدات داداش من ^_^ ! ..

من آبروتو بردم ؟ :|

دستت درد نکنه :|

جنبه شوخی 0 :| !

(25-07-2014، 2:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 1:56)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الیکا0
صفحه اصلی انجمن

پس پاک کنید حالا

بابا اون نمیاد :|

قربون دستت که اخطار دادی فدات داداش من ^_^ ! ..

من آبروتو بردم ؟ :|

دستت درد نکنه :|

جنبه شوخی 0 :|  !
جنبه شما0

من اخطار به شما ندادم برید کنترل پنل خود را ببینید!

من حتی لغو نکردم چون اخطار ندادم!پیغامم الکی بود

فقط میخواستم اعصاب شما رو بسنجم و حالا میبینید سرکار گذاشتن چه قدر بدع؟Big Grin

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - Roxanna - 25-07-2014

سلآم ._.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - ற!sS~saЋİ - 25-07-2014

(25-07-2014، 2:03)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ._.
سلـ ـآم..

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - Brooklyn Baby - 25-07-2014

سلام ...

(25-07-2014، 2:02)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنبه شما0

من اخطار به شما ندادم برید کنترل پنل خود را ببینید!

من حتی لغو نکردم چون اخطار ندادم!پیغامم الکی بود

فقط میخواستم اعصاب شما رو بسنجم و حالا میبینید سرکار گذاشتن چه قدر بدع؟Big Grin

خخ دادا خیلی باحالی دیه :| ! ..