انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» (/showthread.php?tid=297515)

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - شـــقآیــق - 28-06-2021

@*VENUS*
واتسااااااااپپپپپپ

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - *VENUS* - 28-06-2021

(28-06-2021، 21:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
والا یجور حرف میزنین آدم به خودشم شک میکنه Telegh_01
ولی خب یه توضیح کلی بدم که من واقعا نصف حرفام واس مسخره کردن و چرت پرت گفتنه کلا
مثلا بار ها و بار ها به بچه ها گفتم که من روزی ۲۰۰-۳۰۰ تا پ.خ دارم !
به خود شمام گفتم فک کنم
ولی خب بعدش قطعا و قطعا یه ایموجی خنده گزاشتم که ینی باو داریم بزرگنمایی میکنیم داستان نشه
حقیقتا ۹۰ درصد حرفام همینه وضعیتش
بازم اگه چیزی از جانب این حقیر مشاهده شد من معزرت میخوام
خداییش من بچه گلی ام ^^ :V

من منظورتو متوجه نشدم ._.

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - Emmɑ - 28-06-2021

(28-06-2021، 22:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-۲۰۲۱۰۶۲۸-۲۳۴۱۵۴-Chrome.jpg

؟(:

آخی ): چرا حالا رفت
نمیدونم کی گفته و طرف کیه/=
طرف دیوانست.-.

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - سهَ‌ند - 28-06-2021

(28-06-2021، 22:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخی ): چرا حالا رفت
طرف دیوانست.-.

حتما میخواسته اذیتت کنه

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - єη∂ℓєѕѕღ - 28-06-2021

(28-06-2021، 22:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:11)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیز گوخما صاباجاخ دوزلر سن ng2Telegh_01
هاردان بیلیسن
شاید د صاباحاجان اولدوم
سنین گوجاندا اولجام منه دیلر شهید Telegh_01

گوخما سن ایت جانین وار Telegh_01

(28-06-2021، 22:16)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
واتسااااااااپپپپپپ

اومدم اومدم

(28-06-2021، 22:18)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرف دیوانست.-.

حتما میخواسته اذیتت کنه
اذیت خوبهfishing

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - Mohlek - 28-06-2021

(28-06-2021، 22:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 21:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
والا یجور حرف میزنین آدم به خودشم شک میکنه Telegh_01
ولی خب یه توضیح کلی بدم که من واقعا نصف حرفام واس مسخره کردن و چرت پرت گفتنه کلا
مثلا بار ها و بار ها به بچه ها گفتم که من روزی ۲۰۰-۳۰۰ تا پ.خ دارم !
به خود شمام گفتم فک کنم
ولی خب بعدش قطعا و قطعا یه ایموجی خنده گزاشتم که ینی باو داریم بزرگنمایی میکنیم داستان نشه
حقیقتا ۹۰ درصد حرفام همینه وضعیتش
بازم اگه چیزی از جانب این حقیر مشاهده شد من معزرت میخوام
خداییش من بچه گلی ام ^^ :V

منظورم حرف ناشناس بود

(28-06-2021، 22:21)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم حرف ناشناس بود

به خودت شک داری تو ؟

(28-06-2021، 22:19)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاردان بیلیسن
شاید د صاباحاجان اولدوم
سنین گوجاندا اولجام منه دیلر شهید Telegh_01

گوخما سن ایت جانین وار Telegh_01
جهنم اول ):
دیجام سن اولدوروبسن